Marketing Report
Greymen&Co en MassMovement gaan verder als Key Agency nieuws

Greymen&Co en MassMovement gaan verder als Key Agency

Digital marketing agency Greymen&Co en mediabureau MassMovement gaan onder een gezamenlijke naam verder. De twee bureaus, die al langere tijd samenwerken, heten vanaf nu Key Agency.

Bijna twee jaar geleden besloten Greymen&Co en MassMovement hun krachten te bundelen. Daarbij is besloten de  bedrijven volledig te fuseren tot één bureau. 

Key partner

Wilfred den Hertog, Strategy Director & Partner: “We hebben gemerkt dat opdrachtgevers behoefte hebben aan langdurige partnerships, zodat we met ze mee kunnen groeien en ook toekomstige veranderingen samen aankunnen. Wij doen niet aan marketingtrucjes voor de korte termijn, maar willen een cruciale rol spelen in de langetermijngroei van opdrachtgevers met de inzet van digital, marketing en media. ”

Key brand identity

Key Agency heeft ook een merkidenteit ontwikkeld die aansluit op de brede dienstverlening en mix aan specialisten die werkzaam zijn bij het digital marketing agency. Key Agency is gevestigd in de Schinkelkerk in Amsterdam. Er werken ruim 40 personen bij Key Agency.

www.keyagency.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.