Havas versterkt zijn wereldwijde CSR- en communicatieteams

Havas versterkt zijn wereldwijde CSR- en communicatieteams

Havas heeft veranderingen op mondiaal niveau aangekondigd en benoemt Stéphanie Bertrand-Tassilly, Global Chief CSR Officer en Charlotte Rambaud, Global Chief Communications Officer.

Om de reis van Havas op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (CSR) te versnellen, zal Stéphanie Bertrand-Tassilly, tot nu toe Global Chief Communications & CSR Officer, zich uitsluitend richten op het managen van een nieuwe afdeling die zich toelegt op CSR en zal ze per 3 april 2023 afstand doen van haar verantwoordelijkheden op het gebied van communicatie. .

MVO is een integraal onderdeel van het ethos van Havas, aangezien het de missie van de groep is om een ​​betekenisvol verschil te maken voor merken, bedrijven en mensen, en om positieve verandering teweeg te brengen in de samenleving als geheel. Havas heeft al grote vooruitgang geboekt en lanceerde het "Havas Impact+"-programma in 2020, maar er is een kans om de aanpak te laten groeien en de programma's en leiders over de hele wereld beter op elkaar af te stemmen op deze kwesties.

Stéphanie brengt een schat aan expertise mee uit haar eerdere ervaringen bij Prisma Media die ze in haar nieuwe rol van Global Chief CSR Officer en lid van het Executive Committee zal gebruiken om de duurzaamheidsstrategie van de groep te versterken en uit te voeren. Ze zal de MVO-bronnen in de markten waar de groep actief is, structureren en coördineren om ervoor te zorgen dat er een uitzonderlijke samenwerking is binnen het netwerk en dat wereldwijde middelen worden ingezet bij de manier waarop klanten worden ondersteund.

Als onderdeel van deze reorganisatie wordt Charlotte Rambaud, die de afgelopen drie jaar chef-staf was van de CEO van Havas, Yannick Bolloré, benoemd tot Global Chief Communications Officer. van 3 april 2023. In haar nieuwe rol zal Charlotte verantwoordelijk zijn voor het toezicht op alle externe en interne communicatie voor Havas, met een bijzondere focus op de verdere ontwikkeling van het merk in de markt. Ze zal nauw samenwerken met de afdelingen Creative, Media en Health om alle communicatie-inspanningen over de hele wereld te coördineren.

Yannick Bolloré, voorzitter en CEO van Havas: “Ik wil Stéphanie en Charlotte van harte feliciteren met hun nieuwe rol, waarin ze met onze teams over de hele wereld zullen blijven werken om onze CSR- en communicatiestrategieën uit te breiden. Dit is een goed voorbeeld van de interne mobiliteit die we bij Havas en Vivendi promoten, door onze talenten de kans te bieden zich te ontwikkelen en te wisselen tussen rollen en teams.”

Stéphanie Bertrand-Tassilly behaalde een masterdiploma in ondernemingsrecht aan de Université de Paris X Nanterre. Na meer dan 12 jaar ervaring in de beoordeling van kandidaten, employer branding en cross-functionele human resources-projecten binnen gespecialiseerde firma's en Ernst & Young, trad ze in 2011 in dienst bij Prisma Media als Recruitment and Mobility Manager voordat ze in 2015 werd benoemd tot Director of External Corporate Communications. waaraan MVO-verantwoordelijkheden zijn toegevoegd. Ze kwam in augustus 2022 bij Havas.

Charlotte Rambaud studeerde af aan Sciences Po Paris. Na verschillende professionele ervaringen in Parijs en Londen trad ze in 2016 in dienst bij Havas als Director bij Havas Paris, waar ze sterke adviesvaardigheden ontwikkelde door de ontwikkeling en implementatie van corporate communicatiestrategieën voor grote internationale klanten. Meest recent, sinds 2020, was ze stafchef van Yannick Bolloré, voorzitter en CEO van Havas en voorzitter van Vivendi, een rol waarin ze centraal stond in de transformatie van de groep.

www.havasgroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.