Marketing Report
Intracto Group neemt Orangedotcom over

Intracto Group neemt Orangedotcom over

Intracto Group heeft zich versterkt met het digital marketing agency Orangedotcom. Dit Amsterdamse bureau bestaat uit een team van dertig digitale experts, dat zich specifiek richt op het realiseren van digitale groei voor haar klanten zoals Samsung, QWIC, Mollie, Tony’s Chocolonely en Red Bull.

Arnoud Duiker, mede-oprichter van Orangedotcom: "Dat we verdergaan als onderdeel van Intracto Group is een ongelooflijke erkenning voor ons team. Het toont aan, dat we een sterk en gezond bedrijf zijn, dat verder wil groeien. Samen met het team van Intracto Group kunnen we onze ambitie om een toonaangevend digitaal bureau te zijn, nog beter waarmaken. We willen onze klanten van A tot Z digitaal ontzorgen. Opdrachtgevers vragen steeds meer om niet alleen hun partner te zijn voor niche-opdrachten. Er is behoefte aan een partner, die verantwoordelijkheid wil en durft te nemen."

Michael Hardeman, mede-oprichter van Orangedotcom: "Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons; we vieren namelijk ons tienjarig jubileum. Ondanks deze mijlpaal zien we de potentie en de kansen in de markt en kijken we vooruit. We zien al geruime tijd een consolidatieslag in ons vakgebied, waar ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Met deze stap kunnen we klanten beter bedienen en groei versnellen, zowel in de breedte als in de diepte.”

“Klanten kunnen nog steeds voor specifieke vragen op ons rekenen, maar we staan ook meer dan ooit garant voor een volledig aanbod in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie. Zowel vanuit kantoor als in-house: steeds meer detacheren we onze experts om klanten te helpen groeien. Zo nemen we werk uit handen en vormen we nóg meer een verlengstuk voor onze opdrachtgevers."

Pieter Janssens, CEO van de Intracto Group: "De digitale versnelling, die we sinds maart 2020 door Covid-19 zien, is onomkeerbaar. Bedrijven beseffen steeds meer het strategische belang van hun digitale aanwezigheid en het ecosysteem, dat ze moeten bouwen en onderhouden. Het team van Orangedotcom is voor ons dan ook een gerichte overname. Ze hebben een sterk team in SEA, SEO, social advertising, CRO, analytics en marketplaces. Kortom, álles wat met digital marketing te maken heeft.”

Brian Hirman, Director Corporate Development/M&A van de Intracto Group: “Orangedotcom wordt onderdeel van de campus Amsterdam. Met Booming is reeds een sterk performance marketingteam in huis. Samen met Orangedotcom beschikt campus Amsterdam nu over een volledig en compleet online marketingteam.”

www.intracto.com
www.orangedotcom.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.