Marketing Report
Lewis opent in Brussel

Lewis opent in Brussel

Lewis opent een kantoor in Brussel. Naast Antwerpen, Amsterdam en Eindhoven wordt dit het vierde kantoor in de Benelux.

Jeroen Rigole, General Manager bij Lewis België: "In Brussel willen we de succesformule van Antwerpen doortrekken en uitbreiden. Met een grotere focus op internationale klanten, vanuit het centrum van Europa, en op het Franstalige landsgedeelte, vanuit het centrum van België."

Delphine De Pauw, al ruim negen jaar een vaste kracht bij Lewis, zal het Brusselse team gaan leiden. Een aantal collega's maken met haar de overstap van Antwerpen naar Brussel, maar er wordt ook geïnvesteerd in talent. In Antwerpen zal Sara Thys, eveneens een Lewis-oudgediende, het team aansturen.

Enkele klanten verhuizen mee naar Brussel. Voortaan zal het team in Brussel de activiteiten voor onder meer Google, Orange, Robert Half, SAP en Selligent Marketing Cloud op zich nemen.

Annelore Marynissen, woordvoerder bij Orange: "Wij zijn verheugd Lewis te verwelkomen in de hoofdstad. Nationale campagnes verdienen ook de nodige draagkracht aan de Franstalige kant en dan is een uitvalsbasis in Brussel geen overbodige luxe. We kijken ernaar uit de collega's van ons Lewisteam te leren kennen."

Michiel Sallaets, communicatiemanager bij Google Belgium: "Brussel is de hoofdstad van ons land en het centrum van Europa. Het is dan ook een logische stap dat Lewis een tweede kantoor in Brussel opent."

Annick Reyngoudt,  bij SAP België en Luxemburg: "Met de opening van een kantoor in Brussel zitten we nu ook fysiek dicht bij elkaar. Dit kan onze samenwerking alleen maar versterken. Gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal in een succesvol verhaal."   

www.teamlewis.com
www.spacesworks.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.