[Marketing Report Radio] Ramona Chang over Utrecht, de Vuelta en Content Marketing | The Awards

[Marketing Report Radio] Ramona Chang over Utrecht, de Vuelta en Content Marketing | The Awards

Ramona Chang is Manager Corporate Communicatie, Marketing en Strategie bij Gemeente Utrecht. Ze heeft een grote staat van dienst, werkte eerder onder meer voor Rabobank, ABN Amro, Marktlink Fusies & Overnames en AON. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over communicatie, de Vuelta en haar juryvoorzitterschap van Content Marketing | The Awards.

Ramona Chang: “Ik ben ooit in de communicatie afgestudeerd. Daarna ging je of communicatie of marketing doen. Tussen deze twee vakgebieden was niets. Het is pas sinds tien jaar dat die ruimte wordt opgevuld. In dat tussenstuk bevindt zich contentmarketing en dat vakgebied is zo krachtig dat het op termijn wellicht een aantal traditionele marketing- en communicatieconcepten overboord zal gooien...”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 16 augustus 2022 terug:

Lees alles over Content Marketing | The Awards en hoe cases in te sturen hier 

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Media en performance bureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

www.newbusinessradio.nl

www.dcvf.nl


Content Marketing | The Awards vormen een grootse en feestelijke erkenning voor de beste contentmarketing cases, de beste expertise op gebied van creatie en distributie en de beste mensen en partijen in het vakgebied.

Binnen elk van de vijf award-categorieën wordt door de vakjury een Bronzen, Zilveren en Gouden Award toegekend. De beoordeling van de cases richt zich op de samenhang tussen briefing, strategie, aanpak en resultaten met substantiële aandacht voor consistentie en lange-termijn inzet die eigen is aan contentmarketing.

Je kunt tot en met 19 september inzenden voor Content Marketing | The Awards. Lees alles over The Award en hoe in te zenden op www.cmta.nl

Partners CMTA


Luister ook:

[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over het Nationaal Media Onderzoek en de advertentiemarkt

[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

[Marketing Report Radio] Ben Verleg over Gevleugeld Leiderschap


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.