Marketing Report
Martijn Jaartsveld is benoemd tot Strategy Director bij mediabureau Stroom

Martijn Jaartsveld is benoemd tot Strategy Director bij mediabureau Stroom

Per 17 augustus 2020 aanstaande start Martijn Jaartsveld in de rol van Strategy Director en lid van het Management Team bij Stroom. Martijn Jaartsveld  heeft marketing- en communicatiefuncties aan zowel reclame-, mediabureau- als klantzijde vervuld, recentelijk bij PostNL.

Martijn Jaartsveld: Ik heb veel vertrouwen in de manier waarop Stroom samen met Candid bouwt aan haar toekomst. Stroom hanteert een hoog serviceniveau richting haar klanten. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en energie toe te voegen aan de plannen voor klanten én aan het team, zodat we met Stroom doorgroeien en de samenwerking met het Candid platform nog verder kunnen benutten. Daarnaast ben ik vanuit mijn managementrol verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Stroom.”

Samantha Catsburg, Client Service Director bij Stroom: "De gedrevenheid van Martijn om effectieve, sterke merken met media te bouwen is enorm groot. Met veel vertrouwen kijken wij uit naar zijn komst. Zijn bijdrage geeft Stroom een extra boost om onze groei ambities verder te verwezenlijken."

www.stroom.com


Abonneer je op onze nieuwsbrief.