Megawatt Digital wil grootste online community voor 3x3 basketball ontwikkelen

Megawatt Digital wil grootste online community voor 3x3 basketball ontwikkelen

15-06-2021 16:58:41 | Door: David de Jong | hits: 767 | Tags:

Megawatt Digital wil samen met 3x3 Unites de grootste online community voor 3x3 basketball ontwikkelen

Mark Schuurman, mede-oprichter van 3X3 Unites: “Wij zijn blij dat we naast de enorme groei in offline activiteiten ook weer een volgende stap digitaal gaan maken. Samen met Megawatt Digital gaan we nu online de volgende stap zetten. Nadat we eerder dit jaar in samenwerking met onze partner GX in Nijmegen al een nieuwe website hebben gelanceerd, gaan we nu ook aan de slag met het verder opbouwen van de online community. We willen zoveel mogelijk mensen gaan betrekken en enthousiasmeren voor 3x3 basketball, de grootste Urban teamsport ter wereld. De historische kwalificatie door het Nederlands team voor de Olympische Spelen geeft onze sport een nieuwe boost. 3X3 basketball neemt wereldwijd een enorme vlucht en daarin willen voorop blijven lopen offline en online”

Stephan Kwast, mede-eigenaar van Megawatt Digital: “Als sportliefhebber gaat mijn hart hier natuurlijk sneller van kloppen. Maar ook zakelijk gezien past dit partnership met 3X3 Unites zeer goed bij ons snelgroeiende bedrijf. Megawatt staat voor 1 miljoen watt aan energie, en sluit dus perfect aan bij deze zeer energieke en dynamische sport. Samen met 3x3 Unites hebben we de ambitie om de grootste online community voor 3x3 basketball ter wereld te bouwen. Met de juiste tools gaan we data verzamelen, verbindingen maken en zorgen voor hele gerichte 1-op-1 communicatie met spelers, fans, leaders, betrokkenen en urban sports liefhebbers.”

3x3 Unites gelooft dat grote ontwikkelingen beginnen door het kleine te omarmen. Sinds de oprichting in 2016 inspireren en ondersteunt 3x3 Unites jongeren die hun dromen willen najagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketball als middel bieden we handvatten om eigenaar te worden over hun eigen succes. Dat doet 3x3 Unites door te inspireren met onze topsporters en topsport events. Door kennis in te zetten voor de ontwikkeling en inrichting van deze sport, maar ook voor de ontwikkeling van de openbare ruimte waar 3x3 Unites onze sport beoefenen.

www.megawatt.agency

 Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie