Marketing Report
Miele opent Experience Center

Miele opent Experience Center

Miele opent een Experience Center in het centrum van Amsterdam. De inbouw-keukenapparaten van Miele’s nieuwste Generatie 7000-serie staan er centraal. Het Miele Experience Center is gevestigd aan de Van Baerlestraat 42 en is 7 dagen per week geopend.

Stefan Verhoeven, algemeen directeur van Miele Nederland: “Wij zijn bijzonder trots dat Amsterdam de eerste stad in Europa is met een Miele belevingswinkel. Er was al een groot Miele Experience Center in Vianen, maar een winkel in het centrum van de hoofdstad is een volgende stap om onze klanten nog beter te bedienen. Op deze high-traffic-locatie kunnen nog meer mensen kennis maken met onze betrouwbare kwaliteit,  innovatieve apparaten en buitengewone service.”

Het nieuwe winkelconcept maakt de merkbeleving mogelijk op een relatief klein oppervlak. Digitale elementen, zoals interactieve schermen en grafische animaties, geven een extra dimensie aan de productervaring en voorzien in extra productinformatie.

Roland Houthuijse, verkoopdirecteur van Miele Nederland: “Het Miele Experience Center is een echte belevingswinkel die een andere kant van onze apparaten laat zien. Hier kun je onze producten niet alleen bekijken maar ervaren. Bezoekers mogen de apparaten uitproberen en zelf de voordelen ontdekken. Bovendien kunnen wij hen uitgebreid adviseren over onze hoogstaande kwaliteitseisen, de lange levensduur en ons ijzersterke service-aanbod.”

www.miele.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief