Marketing Report
One Shoe sluit zich aan bij Intracto Group

One Shoe sluit zich aan bij Intracto Group

Creative & digital agency One Shoe sluit zich aan bij de Intracto Group. Met de overname brengt One Shoe zijn expertises op het gebied van merkstrategie, campagnes, user experience design, front-end technologieën en Drupal en Laravel in binnen de groep.

Samen met Intracto Group gaat het 45-koppige team van One Shoe een bredere propositie aanbieden dan ooit tevoren, met de slagkracht van een grote organisatie. 

Michel van Velde, oprichter en CEO One Shoe: "De keuze voor Intracto Group geeft ons de kans om volop in te zetten op verdere groei. Toen we in oktober 2019 met elkaar in gesprek raakten, hadden we direct een klik en deelden we dezelfde passie voor de inhoud. Bovendien bleek dat Intracto Group dezelfde bureaufilosofie heeft als die wij al 14 jaar uitdragen: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan specialisaties. Met de toetreding tot Intracto Group creëren we een verdiepingsslag op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie.”

Floris Derksen, mede-oprichter en Chief Creative & Digital Officer: “Het is een verschuiving die we steeds meer zien. Onze klanten willen diverse expertises, maar vinden het tegelijkertijd aangenaam om een vertrouwd aanspreekpunt te hebben. Het samenspel van de juiste technologie, User Experience en het gehele ecosysteem van marketing en communicatie wordt meer en meer een voorwaarde voor succes. Het moet werken. Feilloos. De klanten van onze klanten verwachten dat. En terecht. Daarom zijn we zo blij met deze stap. Wij brengen onze kennis van geïntegreerd werken in, en ons team komt in een ambitieuze en talentvolle club van meer dan 750 mensen terecht. Zo kunnen we klanten nog beter helpen om efficiënt impact te genereren!"

Pieter Janssens, CEO van de Intracto Group: "Dat we de ambitie hadden om ook in Nederland nog verder te groeien, was ondertussen al duidelijk. Het team van One Shoe versterkt ons op het gebied van User Experience Design en bewezen technologieën zoals Drupal. Dat maakt dat we nu meer dan ooit de partij met de meeste Drupal expertise van de Benelux zijn. Met de komst van Michel van Velde in ons team hebben we bovendien iemand erbij die onder andere zetelt in de Raad van Bestuur van de Drupal Association en Dutch Laravel Foundation."

www.oneshoe.nl
www.intracto.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.