Marketing Report
Ontwerpplatform DesignBro haalt vier ton op

Ontwerpplatform DesignBro haalt vier ton op

Grafisch ontwerpplatform DesignBro heeft bijna 400.000 euro opgehaald. Het bedrag, dat aanzienlijk hoger was dan beoogd, zal worden besteed aan de groeiplannen van het Iers-Nederlandse bedrijf. Het platform wil wereldspeler worden in designdiensten.

De seed-ronde van het ontwerpplatform vond deels via private investeerders plaats en deels via Dutch angel investor platform Leapfunder. Aanvankelijk mikte DesignBro op een bedrag van 250.000 euro. Het haalde echter ruim 55 procent meer op: 386.932 euro.

Christiaan Huynen, oprichter en CEO van DesignBro: “We zijn heel aangenaam verrast door de grote belangstelling voor deze financieringsronde in deze tijd van corona. Momenteel geven onze klanten ons een tevredenheidsscore van 98 procent, maar als bedrijf zijn we nog niet erg bekend. Ons doel is om dat te veranderen. Met deze financiële middelen zijn we van plan om naar een zodanig niveau te groeien dat we als gevestigd bedrijf volgend jaar in aanmerking komen voor een serie A-ronde in de VS, wat ons vervolgens in staat stelt om een wereldspeler te worden in designdiensten.”

Pieter-Jan Hoogendijk, medeoprichter en CTO bij DesignBro: “Ons platform is technisch gezien goed op orde en klaar om door te groeien. Het is op een schaalbare manier gebouwd en snel aan te vullen met toekomstige functies.”

www.designbro.com

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief