René Smeding benoemd tot Managing Director Online Company

René Smeding benoemd tot Managing Director Online Company

René Smeding is aangesteld als Managing Director van Online Company, dat onderdeel is van het Candid-platform. Hij gaat leiding geven aan het Digital Commerce-bureau, dat onlangs zijn positionering aanscherpte. Smeding heeft uitgebreide e-commerce ervaring opgedaan bij merken als T-Mobile, Samsung Electronics, Body & Fit shop en recentelijk CVTotaal.

Ontwikkelingen Online Company

Veel merken zijn sinds corona gaan versnellen op het gebied van online verkopen. Ook steeds meer fabrikanten zijn naast de retailkanalen die zij benutten direct aan consumenten gaan verkopen. Deze Direct-to-Consumer benadering is een van de belangrijkste expertises van Online Company en werkt onder andere voor klanten als BSH, Signify, Makro, BCC en Blokker.

Edward Knol, Chief Operating Officer van Candid: “Merken vragen Online Company steeds vaker om een versnelling van hun D2C Commerce Roadmap. Hierin opereert Online Company niet alleen vanuit een adviserende rol, maar biedt merken ook de hands-on vertaling bij het uitdenken, opzetten en realiseren van Digital Commerce-strategieën. Daarmee past René met zijn jarenlange e-commerce-ervaring aan merkzijde perfect in de rol van Managing Director. Hij snapt heel goed wat er bij opdrachtgevers speelt en daarnaast is René in staat om een talentvol team te motiveren.”

René Smeding: ‘'Er liggen in de markt veel kansen die ik graag samen met een zeer getalenteerd team realiseer.”

www.onlinecompany.com
www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.