Marketing Report
Rogier de Bruin Executive Creative Director bij ACE nieuws

Rogier de Bruin Executive Creative Director bij ACE

Rogier de Bruin is aangesteld als Executive Creative Director van ACE. De voormalig oprichter van HERC gaat met zijn uitgesproken visie de creatieve koers van ACE uitbouwen. Zijn bureau HERC is sinds 2021 onderdeel van het ACE-netwerk.

Rogier de Bruin: “Wat me enorm aantrekt in ACE is de samenkomst van culture & tech. Dat zijn de grote smaak- en impactmakers van de moderne wereld. In het bundelen van die krachten zit voor mij het nieuwe geluid. Bij ACE ga ik zowel samenwerken met een huis vol specialisten, als bouwen aan een centrale voordeur voor grote merken die een geïntegreerde aanpak wensen.”.

Campagnes

Meer dan tien jaar lang heeft Rogier de Bruin samen met Emilio de Haan, medeoprichter HERC, werk gemaakt voor onder andere KPN Hiiii, Tele2 Niet omdat het moet, maar omdat het kan, YoungCapital WORK, G-Star Uniform of the Free en Tony’s Chocolonely Crazy about chocolate, serious about people.

HERC heeft zich de afgelopen maanden versterkt met algemeen directeur Clare Pickens (voormalig Wieden & Kennedy) en David Diankanguila en Dimitri Deneuville (voormalig 72&Sunny) binnen het creatieve team. Zij hebben de overstap van De Bruin naar ACE mede mogelijk gemaakt, en zullen doorgaan met de focus van HERC op internationale merken met een progressieve mindset.

Vuurwerk

Rogier IJzermans, CEO van ACE: “De afgelopen twee jaar hebben we gebouwd aan een eigentijds netwerk van gespecialiseerde bureaus. Inmiddels werken onze bureaus naadloos samen, en kunnen we als ACE geïntegreerd naar buiten. We hebben al een sterke business- en strategietak staan, en Rogier de Bruin gaat nu invulling geven aan het creatieve hart van ACE. Ik ken mijn naamgenoot als een zeer vooruitstrevende creatief, met een extreem hoge kwaliteitsstandaard. Ben dus erg verheugd, dit wordt vuurwerk.”

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.