Ron Schneider voorzitter van SAN

Ron Schneider voorzitter van SAN

28-09-2020 10:52:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 679 | Tags:

Tijdens de uitreiking van de SAN Accenten 2019 op 30 september 2020 neemt Ron Schneider de voorzittershamer van het SAN-bestuur over van Jeroen Hubert, die deze rol de afgelopen drie jaar heeft vervuld.

Ron Schneider is in het dagelijkse leven Lead Marketing bij Eneco en brengt een jarenlange ervaring aan adverteerderszijde met zich mee. In de afgelopen jaren was Ron Schneider als jurylid, juryvoorzitter en later ook als bestuurslid al aan de SAN verbonden.

Ron Schneider: “De SAN gaat een uitdagende tijd tegemoet die impact heeft voor adverteerders en bureaus. Juist ook in die tijden is de inspiratie en de erkenning van de SAN van grote waarde. Ik heb er dan ook enorm veel zin en vertrouwen in om de SAN de komende jaren samen met het team en alle betrokkenen weer een stap verder te brengen, vanuit een stevige basis”

Jeroen Hubert: “Als scheidend voorzitter kijk ik met een goed gevoel terug op de afgelopen zes jaar. Er staat een financieel gezonde stichting die blijft vernieuwen zoals vorig jaar met de Reclameparels en dit jaar de introductie van de Next Merkenbouwer, waarmee we ook de nieuwe generatie marketeers uitdagen en inspireren. Met een hecht bestuur en adequate staf is de SAN klaar voor de uitdagingen van morgen.”

Naast Ron Schneider als voorzitter wordt het SAN bestuur verder gevormd door Ewa Skotnicki van Fairphone (secretaris en vicevoorzitter), Jasper van der Bijl van a.i. Mayster ( penningmeester), Léontine Admiraal van PwC, Yvette Belt-Beekman van KPN, Marieke Jansen-Rentmeester van FrieslandCampina, Caroline van Turennout van Zeeman en Joost  Vossen van Elsevier.

De uitreiking van de SAN Accenten 2019 en de overdracht van de voorzittershamer vindt dit jaar middels een livestream uitzending plaats vanuit Studio 21. De uitzending zal live te volgen zijn op Vimeo en start om 16:30 uur.

www.sanaccent.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie