Marketing Report
Skyne Creative Visionaries opent haar deuren in Nederland

Skyne Creative Visionaries opent haar deuren in Nederland

Strategie en designburau Skyne start met een Nederlandse tak en heeft een Nederlandse vestiging geopend.  Rinske Willemsen is als CEO & oprichter verantwoordelijk voor de uitbreiding van Skyne in Nederland. Door de marktvraag vanuit Nederlandse ondernemers naar de strategische merkexpertise van Skyne Creative Visionaries is de lancering van een Nederlandse tak een logische stap.

Skyne Internationaal heeft veel expertise en ervaring in Nederlandse bedrijven en merken helpen internationaliseren. Zo heeft het bureau recentelijk Hema geadviseerd bij de lancering van dit oer-Hollandse merk in de Verenigde Arabische Emiraten. Eerder hielp Skyne al bedrijven als Lucas Bols, Koninklijke Ahrend, Bruynzeel en de Nederlandse Obesitas Kliniek met een succesvolle introductie in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië.

Het hoofdkantoor van Skyne is gevestigd in Dubai. Skyne heeft partners in de Verenigde Staten en Singapore
 
Merken laten groeien

Rinske Willemsen van Skyne Nederland: "Wij zorgen ervoor dat ondernemers en merken altijd een stap vóór blijven op de markt. Door een brug te slaan tussen creativiteit, innovatie en kennis ontwikkelen wij marktadviezen, strategieën, merkidentiteiten en inspirerende designs die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten. Wij beschouwen het als onze missie om ondernemers en merken vooruit te helpen en klaar te stomen voor de klantvraag van morgen."

Skyne Nederland

Het team van Skyne bestaat uit Nederlandse en internationale hooggekwalificeerde merkstrategen en designers. Rinske Willemsen heeft 18
jaar executive ervaring in media, marketing en management en heeft academische titels in Bedrijfskunde en Bedrijfscommunicatie. Vanaf begin
januari staat Skyne Nederland klaar als partner voor ondernemers om hun merk te versterken en bedrijfsgroei te stimuleren.

www.skyne.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.