Marketing Report
Soda Studio benoemt Flin Nortier tot partner

Soda Studio benoemt Flin Nortier tot partner

Flin Nortier is benoemd tot partner van digital productdesign bureau Soda. Hij is ruim 8 jaar betrokken bij het bedrijf, dat onderdeel is van het Amsterdamse bureaucollectief MakerStreet.

Nu de oorspronkelijke partners Evan Gelders en Jasper Olieroock hun focus volledig hebben gelegd op MakerStreet, is het aan Flin Nortier de beurt om Soda als design bureau verder te ontwikkelen, het team te leiden en sales en marketing te bedrijven. Samen met team lead Peter Klaas Vrieswijk en Miriam Pfeiffer alsmede lead designer Jeroen van de Ruit geeft hij het bedrijf een impuls. 

Flin Nortier wil Soda naar het volgende niveau brengen door het gat tussen mens en business steeds verder te verkleinen. Bijvoorbeeld door meer impact te maken in het voortraject van projecten door samen met klanten de strategische basis te leggen en de geïntegreerde samenwerking met techniek verder te versterken.

Flin Nortier: “Dit is me op het lijf geschreven. Voor mij had dit altijd al de focus in projectwerk en later in het aansturen van ons team. Nu kan ik dit op een nog grotere schaal realiseren. Een prachtige uitdaging.” 

Flin Nortier maakte bij Soda een snelle groei door van User Experience Designer naar Lead User Experience Designer en vervolgens naar Managing UX Director. Hij heeft in deze rollen ervaring opgedaan met alle aspecten van het runnen en laten groeien van een ambitieus designbureau. Zo ontwikkelde hij de bureaustrategie en professionaliseerde hij de organisatie onder meer door het structureren van rolverdelingen en ontwikkelen van onboarding- en trainingsprogramma’s. 

Evan Gelders, Managing Partner van MakerStreet: “De blijvende focus op digitale transformatie van ondernemingen geeft Soda studio de kans om het leven en werk van alle eindgebruikers fijner en sneller te maken. Met Flin Nortier als partner gaan we ervoor zorgen dat we nog groter en impactvoller worden in dit vakgebied en voor onze klanten.”

Als managing partners van MakerStreet zijn Jasper Olieroock en Evan Gelders trots dat er een garde klaar staat om het roer over te nemen, bij Soda maar ook bij de andere labels van MakerStreet zoals Resoluut, Mr Koreander en Webflight. Evan Gelders: “Binnen MakerStreet hebben we het doel groot te worden in ons eigen specialisme en om al ondernemend te groeien. In het bijzonder ook om werknemers ondernemende kansen te bieden. Onze ambitie om te groeien met ondernemers is nog lang niet klaar.” 

www.makerstreet.nl
www.sodastudio.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.