Marketing Report
Tommy Jenkins CMO bij Vectra AI nieuws

Tommy Jenkins CMO bij Vectra AI

Vectra AI, actief op het gebied van detectie van en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, heeft Tommy Jenkins benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO). Met meer dan 20 jaar ervaring in technologie heeft Jenkins een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle go-to-market-strategieën en het wereldwijd uitbouwen van klantrelaties.

Hitesh Sheth, president en CEO bij Vectra AI: "Met het groeiende aantal cyberaanvallen, verhogen de meeste organisaties snel hun investeringen in detectie van en respons op cyber threats om zichzelf te beschermen. Dit heeft geleid tot de snelle uitbreiding van onze wereldwijde activiteiten in de afgelopen maanden.”

Als CMO zal Jenkins toezicht houden op alle strategische marketinginitiatieven van Vectra. Het gaat om het vergroten van de bedrijfsgroei, stimuleren van wereldwijde merkherkenning door middel van creatieve storytelling en fungeren als katalysator voor innovatie, door de beste marketing technologieën te implementeren.

Tommy Jenkins: “Hoe, wanneer en waar de meeste aanvallers binnenkomen, is eigenlijk nog grotendeels onbekend. Vectra heeft een unieke positie als leider in het oplossen van dit probleem. Ik ben verheugd om me in deze groeifase bij het team te voegen en ik kijk ernaar uit om onze wereldwijde activiteiten uit te breiden en onze succesvolle marktpenetratie te bevorderen.”

www.vectra.ai

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.