Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Junior) Recruiter vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een (Junior) Recruiter

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

(Junior) Recruiter

De kranten staan er vol van. Ook die van ons. De spanning op de arbeidsmarkt. Nog nooit eerder waren er zo weinige werklozen en het aantal vacatures op standje recordhoogte. De eenvoudige antwoorden en standaardoplossingen raken langzaam aan op of uitgewerkt. Wat ons betreft hét perfecte moment om ons recruitmentteam uit te breiden met een (junior) recruiter.

Wat ga je doen als (Junior) Recruiter?

Als thuisbasis voor sterke merken De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Regionale Dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal beloven we je dat het onder ons dak geen dag saai zal worden.

Je bent als onze recruiter de drijvende kracht achter onze sollicitatieprocessen waarbij jij een actieve (en straks onmisbare) rol speelt in alle fases van de candidate journey die jaarlijks door zo’n 100 nieuwe collega’s wordt beleeft. Data specialisten, marketing professionals, content engineers, journalisten en alles daartussenin. Zo redigeer en publiceer je onze vacatures , verzorg je uitnodigende uitnodigingen, beantwoord je de vragen van toekomstige collega’s die op allerlei manieren en via verschillende kanalen bij ons binnenkomen en pak je veelal de 1e screening van de binnenkomende sollicitaties op.

Verder help je mee met de organisatie van onze onboardingsdagen, neem je deel aan projectteams en ondersteun je bij onze sourcingsactiviteiten.

Wat wij in huis willen halen

Is iemand die zich dankzij een HRM opleiding en/of werkervaring in recruitment of HR snel thuis gaat voelen in een snel veranderende en uitdagende omgeving waarin termen als ATSCost per Hire en Post-and-pray regelmatig over tafel gaan. Je vindt het leuk om samen met ons de ruimte binnen de krapte te vinden, bent proactief, mega creatief en communicatief ijzersterk. Je verdiept je graag écht in iemand en hebt de potentie om op professioneel niveau het spel verstoppertje te winnen, als zoeker welteverstaan. Wie niet weg is, is gezien, ik kom!?

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen € 2717,58 en maximaal € 4118,52 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je overigens een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit via telefoonnummer +316 1245 9239. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.