[Vacatures] No Pictures Please zoekt een Technisch Producer Zeeman Confronteert

[Vacatures] No Pictures Please zoekt een Technisch Producer Zeeman Confronteert

No Pictures Please is per direct op zoek naar een:

Technisch Producer Zeeman Confronteert

Fremantle - No Pictures Please - is op zoek naar een technisch producer voor het RTL 5-programma Zeeman Confronteert.

Het team

Omdat de huidige producer na 3 seizoenen een functie in het buitenland gaat bekleden zijn wij op zoek naar jou! Ons team bestaat uit 7 personen. Je werkt nauw samen met presentator Thijs Zeeman, onderzoeksleider Nico van den Dries, de productieleider, de eindredacteur, 2 senior redacteuren en 2 stagiairs.

Bij Zeeman Confronteert is geen dag hetzelfde. Het hardwerkende team zet iedere dag alles op alles om stalkers, notoire oplichters, malafide aannemers en andere louche types op te sporen, te observeren en uiteindelijk te confronteren. Met als voornaamste doel: genoegdoening voor de slachtoffers en hopelijk het stoppen van de dader. De producer heeft een belangrijke taak hierbij en zorgt er - samen met de productieleider en productie stagiair – voor dat de productie op rolletjes loopt en dat we elk seizoen weer alle afleveringen op tijd afgerond krijgen. Dat draaidagen goed verlopen is in deze productie extra belangrijk omdat we te maken hebben met slachtoffers die emotioneel veel te verduren hebben gehad – als jij alles goed laat verlopen, is dat voor hen een zorg minder.

Het doel is voornamelijk om de draaidagen vlekkeloos te laten verlopen en daarna al het materiaal zorgvuldig te archiveren, wat je via veel verschillende bronnen binnenkrijgt – hiermee draag je eraan bij dat er een spannende eindmontage kan worden gemaakt. Jij bent succesvol als je iedere keer weer alles op orde hebt tijdens zo’n draaidag en daarbij de slachtoffers met een prettig gevoel naar huis laat gaan. Maar ook als we de dader op beeld hebben dankzij een camera die jij hebt geplaatst bij het slachtoffer en als je je hoofd koel kan houden in drukkere periodes.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor een eigen budget waarmee je de draaidagen kan financieren (o.a. props en catering)
 • Mediamanagement (materiaal inladen, archiveren, bijhouden, etc.)
 • Callsheets checken of maken voor de draaidagen
 • Begeleiden van productiestagiair
 • Camera’s ophangen bij slachtoffers om daders te kunnen spotten/betrappen
 • Tweede camera bedienen bij studio- en interviewopnames
 • Spottersnetwerk beheren & begeleiden

 

Wat kom jij brengen?

 • Plannen en prioriteiten stellen is ‘your middle name’ en je schiet niet in de vlekken als er in één keer even heel veel op je bordje komt
 • Je kunt goed vooruitdenken
 • Je bent flexibel
 • Je hebt affiniteit met techniek, kan of wil een FS7 (leren) bedienen en staat er ook voor open als er bijv. een keer een camera verborgen opgesteld moet worden
 • Je zit vol energie en kan anderen meenemen in je enthousiasme

 

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen op een fulltime dienstverband
 • Je krijgt een MacBook in bruikleen
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor de reiskosten
 • Je werkt in een zeer hecht team waar regelmatig óók de tijd wordt genomen om iets leuks te ondernemen met elkaar

 

Overige voorwaarden:

 • Toegang tot OpenUp; krijg op een laagdrempelige manier toegang tot goede gesprekspartners (erkende psychologen) en interessante workshops over belangrijke onderwerpen zoals energie, gezondheid of slaap.
 • Makkelijk toegang tot shows.
 • 1 vrij besteedbare dag per jaar die jij belangrijk vindt (dit kan een dagopleiding zijn, het Suikerfeest, een dag Lowlands. Een dag die belangrijk is voor jou).

 

Fremantle

The place creatives call home. Great ideas can come from anywhere. Which is why we’ll go anywhere to find the stories that haven’t been told and to tell them like no one else can. We connect the best creative talent and create timeless shows. Irresistible entertainment. From every corner of the world. For every corner of the world. The place creatives call home. The place we call home.

Fremantle Nederland is onderdeel van, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Je kent Fremantle onder andere van RTL Boulevard, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, B&B Vol Liefde, Holland’s Got Talent, Ex On The Beach, Bureau Arnhem, Dream School, Mocro Maffia, Dirty Lines en Judas II.

Fremantle maakt producties met veel oog voor duurzaamheid en min mogelijk verspilling. Ons hele kantoor heeft groene energie en alle initiatieven/producties worden gemeten, zodat duidelijk is hoe duurzaam of groen een bepaald proces of productiewijze is. Fremantle Nederland blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar talenten, zowel voor onze producties als voor de overhead teams zoals Finance, HR, Communicatie, Legal, IT.

Interesse?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

www.nopicturesplease.nl
www.fremantle.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.