Marketing Report
Webhelden en De Ondernemer lanceren podcastserie Selfmade in Holland nieuws

Webhelden en De Ondernemer lanceren podcastserie Selfmade in Holland

Vanaf 1 november tot eind december kun je elke dinsdag kijken en luisteren naar een jonge selfmade Nederlander die succesvol is geworden met new commerce, een innovatieve manier van handel drijven.

Vinden deze ondernemers zelf dat ze het gemaakt hebben? Wat is hun persoonlijke definitie daarvan? Wat hebben ze opgegeven om tot hun succes te komen? Onder meer de oprichters van TicketSwap, My Jewellery en Fabienne Chapot delen hun visie op topondernemerschap in relatie tot hun privéleven en hun persoonlijke toekomst.

Selfmade in Holland is een productie van De Ondernemer met ondernemersnetwerk Webhelden, in samenwerking met retailbank, shopping- en betaaldienst Klarna, en het financiële technologieplatform Adyen.

Robert van den Ham, director content & creatie van De Ondernemer: "We zijn blij met de samenwerking met Webhelden en met de partners Adyen en Klarna voor de totstandkoming van deze unieke podcast. Samen zijn we erin geslaagd om innovatieve content te maken om ondernemend Nederland verder te inspireren."

Nieuwe generaties ondernemers inspireren

De serie Selfmade in Holland is een initiatief van Suzan Eikelenstam van Webhelden, een netwerk voor eigenaren van consumer brands, en journalist Roelof Hemmen. De ambitie is om Nederlandse topondernemers te belichten en nieuwe generaties te inspireren.

Suzan Eikelenstam, Founder Webhelden: "We startten in 2012 met een boek: groot worden met e-commerce. Tien jaar verder zijn de ondernemers uit het boek en die uit het netwerk gierend succesvol. Ik heb ze altijd opnieuw willen interviewen: en nu dan?"

Roelof Hemmen, presentator Selfmade in Holland: "De succesverhalen kennen we al. We zoomen nu in op wat een ondernemer beweegt nadat de grootste droom is waargemaakt. Als dat miljoenenbedrijf er staat. Zijn ze op hun bestemming of blijft die opschuiven?"

Waar te luisteren, lezen en zien?

Stem af op New Business Radio, YouTube of DeOndernemer.nl voor de kijkradio-uitzendingen van Selfmade in Holland, elke dinsdag van 13.00 tot 13.45 uur. De afleveringen zijn terug te kijken op YouTube en als podcast via onder meer Spotify en iTunes. 

www.deondernemer.nl

www.webhelden.nl

www.dpgmediagroup.com

Foto credits: Ruud Voest

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.