Wunderman Thompson stelt Mariska Wilschut aan als Managing Director

Wunderman Thompson stelt Mariska Wilschut aan als Managing Director

Mariska Wilschut is de nieuwe Managing Director van Wunderman Thompson. Het creatieve bureau in Amsterdam, gevestigd op de WPP Campus, is onderdeel van Wunderman Thompson Benelux. Mariska Wilschut volgt Anita Lotten op.

Vanuit Amsterdam, Antwerpen en Brussel wordt samengewerkt op nationale en internationale klanten zoals ING, Unilever, Randstad, Plus, MediaMarkt, Microsoft en Johnson & Johnson. De Benelux combinatie wordt leidend gezien in Europa op het gebied van creativiteit en innovatie.

Mariska Wilschut was hiervoor Managing Director van Serviceplan Nederland en werkte daar al binnen een Benelux-organisatie samen met Belgische collega’s in een volledig geïntegreerd bureau. Daarvoor werkte zij o.a. voor True Ideas, INDIE, Y&R, Grey & BBDO.

Mariska Wilschut: "Wunderman Thompson Amsterdam groeit, heeft ambitie en de verdere integratie van de Benelux-organisatie is logisch en voor mij een prikkelend vertrekpunt om aan boord te komen. Carlos Camacho is een fantastische Executive Creative Director, we hebben een aantal mooie nieuwe klanten en gaan verder investeren in nieuw talent. Ik zie volop kansen om te groeien en verheug me erop daar leiding aan te mogen geven.’’

Erwin Jansen, CEO van Wunderman Thompson Benelux: "Mariska is, wat wij in Vlaanderen een echte klanten-madam noemen. Iemand die heel goed begrijpt wat er speelt bij onze klanten, die met hen meedenkt en zoekt naar de beste oplossingen. Zij is iemand die weet te inspireren en innoveren. Zowel naar onze klanten als naar onze mensen. De drie bureaus in Nederland en België gaan vanuit de “one dream, one team” mindset nog intenser samenwerken op lokale, regionale en internationale projecten.’’

www.wundermanthompson.com


Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.