Marketing Report
XXS Amsterdam sluit zich aan bij Candid Group

XXS Amsterdam sluit zich aan bij Candid Group

XXS Amsterdam sluit zich aan bij de Candid Group. De eigenaren van het bureau treden toe als partners van het platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus.

Candid Group werd in 2007 opgericht door Gérard Ghazarian en heeft tot doel de steeds complexere vraagstukken van klanten op te lossen. XXS Amsterdam bestaat sinds 1998.

Gérard Ghazarian: “De creatieve en strategische kracht van XXS Amsterdam vult Candid Group goed aan. Candid Group verenigt het beste van twee werelden door bureaus met hun eigen identiteit te koppelen aan de schaalgrootte en slagkracht van een netwerk. XXS Amsterdam zal de gehele groep naar grotere hoogten stuwen.”

Piet Hein Smit, founding partner van XXS: “Vanaf het eerste gesprek met Gérard wisten we dat zijn visie naadloos aansluit bij onze cultuur en ambitie. We waren op zoek naar een partij waarbij we onze eigen signatuur en creatieve expertise kunnen behouden en tegelijkertijd verbinding kunnen maken met andere disciplines.”

Met de toetreding van XXS Amsterdam groeit Candid Group uit tot een organisatie met ruim 200 medewerkers verdeeld over vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Om de samenwerking te versterken zal XXS Amsterdam dit najaar verhuizen naar de Candid-vestiging in Amsterdam Noord.

Candid Group bestaat nu uit 6 Circles, BBK Media, Havana Harbor, Lavinci, M2Media, Stroom, The Online Company, Vostradamus en XXS Amsterdam.

www.candidgroup.nl
www.xxs.amsterdam

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.