Marketing Report
ABN AMRO kiest voor ACE als lead agency    nieuws

ABN AMRO kiest voor ACE als lead agency  

Na een intensief pitchtraject kiest ABN AMRO voor ACE als lead agency. ACE wordt verantwoordelijk voor de merkpositionering en de doorvertaling van het merk naar campagnes, communicatie en platforms.

Tanja Bom, Head of Marketing Communicatie van ABN AMRO: “We willen met ABN AMRO een andere koers varen. We hebben gekeken naar bureaus die de moderne wereld snappen. ACE en MediaMonks zaten als laatste in de pitch en beide hebben ons verrast. De onderscheidende creatieve kwaliteit en de bewijsvoering vanuit ACE zijn hierin doorslaggevend geweest. Het eerste werk zal begin 2024 zichtbaar worden.”

Rogier IJzermans, CEO van ACE: “ABN AMRO is een prachtig merk, met veel drive en voorwaartse energie. Dit matcht goed met ACE. Het merk wil vernieuwen en verjongen en dat is ons op het lijf geschreven. Er is een sterke wil om dingen anders te doen, wat absoluut tot aansprekend werk gaat leiden. Het pitchtraject was zeer grondig, waardoor er een goede basis is gelegd voor de samenwerking. We kunnen direct van start. ABN AMRO wordt de eerste geïntegreerde klant van ACE.”

www.thisisace.nl

Lees ook:

Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2C - Dentsu Benelux: Albert Heijn's Expeditie Oceaan

29-11-2023 | 16:22:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

[Vacatures] Label A zoekt een Business Development Director

27-11-2023 | 07:42:00
Label A is per direct op zoek naar een Development Director

[Marketing Report Radio] Jhelisa Panfred (HERC): De Belofte 2023

24-11-2023 | 12:30:00
Jhelisa Panfred is Strategist bij HERC. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het winnen van de titel De Belofte 2023 en haar drijfveren.

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

[Marketing Report Radio - 21 november] Jhelisa Panfred | Sophie van der Schaft | Gijs ten Buuren | Antoine Houtsma

20-11-2023 | 11:59:00
Luister dinsdag 21 november om 18:30 uur naar de uitzending van Marketing Report op New Business Radio. Uw prettige gespreksleider is presentator Peter Wybenga, bijgestaan door zijn razendsnelle sidekick Bas Vlugt. Extra bijzoder, we maken voor het eerst een winnaars uitzending. Dat belooft wat

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.