Marketing Report
Affiliprint sluit partnership voor aanplant bomen in Madagaskar

Affiliprint sluit partnership voor aanplant bomen in Madagaskar

Insertmarketingbedrijf Affiliprint gaat een samenwerking aan met Eden Reforestation Projects. De non-profitorganisatie werkt in ontwikkelingslanden aan de wederopbouw van de natuur.

Voor elke duizend inserts die Affiliprint samen met haar partners produceert, plant het bedrijf een boom in Madagaskar. In april zijn er bijna honderdvijftigduizend bomen geplant.

De partnership die Affiliprint is ingegeven door de forse groei sinds 2017, toen Affiliprint uitbreidde van vijf naar dertig landen. Een tweede ontwikkeling is de recente lancering van Linehub, de nieuwe familybrand waar Affiliprint sinds januari onderdeel van uitmaakt met zusterbedrijven Daisycon, Sovendus BV en Conversive.

Linehub staat voor verbinden, niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Dat betekent ook samen groeien. Door de partnership met EdenProjects zet Affiliprint het samen groeien letterlijk en figuurlijk kracht bij. Affiliprint en Eden Reforestation Projects planten bomen in verschillende ontwikkelingslanden en laten ze groeien, in samenwerking met lokale boeren. Zo krijgen zij extra werk.

Ron Thomassen, Managing Director bij Affiliprint: “Onze business neemt internationaal toe, onze productie daarmee ook. Eén van de dingen die we kunnen doen, is iets teruggeven aan de landen waar het hout vandaan komt dat we nodig hebben voor onze printproductie. Wij planten daarom vanaf nu in samenwerking met EdenProjects en lokale boeren bomen in ontwikkelingslanden, te beginnen in Madagaskar.”

www.affiliprint.com
www.edenprojects.org

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.