Marketing Report
Ariaen de Jong per 1 oktober directeur van MWG

Ariaen de Jong per 1 oktober directeur van MWG

Brancheorganisatie MWG heeft vanaf 1 oktober aanstaande een nieuwe directeur: Ariaen de Jong. Na ruim acht jaar bij RTL te hebben gewerkt als communicatiemanager B2B, stapt ze over naar MWG. Vóór RTL bekleedde De Jong diverse marketingcommunicatiefuncties bij onder andere Etos en IP.

De Jong: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging bij MWG. Een mooie kans om mee te bouwen aan het merk MWG samen met het huidige bestuur en de commissies. Hoe kunnen we immers nog meer inspiratie bieden hoe je het beste verhalen kunt vertellen in de media? Het feit dat ik hiervoor alle ruimte krijg om dit te realiseren en dat in een medialandschap dat dynamischer is dan ooit, maakt me alleen maar nog enthousiaster!”

De Jong volgt Meindert Jan Krijnsen op die afgelopen mei bekend maakte dat hij na elf jaar klaar was voor een andere uitdaging.

Eric Kip, managing director van Exterion Media en voorzitter van MWG: “We zijn ontzettend trots dat MWG Ariaen aan zich heeft weten te binden. Met haar energie en kennis die ze heeft opgedaan binnen alle bloedgroepen waar MWG inspiratie voor biedt, halen we een vakvrouw van de bovenste plank in huis. We kijken uit om samen met haar een nieuw seizoen neer te zetten waarin we talent nog meer met elkaar gaan verbinden."

MWG trapt het nieuwe seizoen traditioneel af met de Algemene Mediabeschouwingen in september, waar diverse ontwikkelingen en verwachtingen binnen de media bediscussieerd worden door prominente voor- en tegenstanders.

Over MWG

MWG is een branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie en wil een verbindende rol spelen tussen media, merken, content en data & technologie. Het doel van de MWG is om via diverse events, bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen.

www.mwg.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief