Marketing Report
Booming benoemt Linda Boks als Business Director

Booming benoemt Linda Boks als Business Director

Linda Boks start als Business Director bij Booming Digital Marketing. Ze wordt binnen het managementteam verantwoordelijk voor het verder bouwen aan en professionaliseren van een solide dienstverlening voor alle opdrachtgevers.

Naast Linda Boks maken ook co-founders Joey Fieggen en Lennart Ruigrok deel uit van dit driekoppige MT.

Boks heeft ruime bureau-ervaring. Zo heeft zij van 2005-2016 succesvol ZenithOptimedia geleid. In 2010 werd onder haar leiding de gespecialiseerde unit Performics NL gelanceerd, dat een logische brug vormt naar het vakgebied van Booming.

Linda Boks: “Booming heeft in vijf jaar een solide fundament van klanten en diensten opgebouwd. De kwaliteit van de experts en de ambitie van de partners maken dat ik hier graag aan de slag ga. Er zijn concrete plannen om de dienstverlening en het bureau uit te breiden met relevante oplossingen die de business van onze opdrachtgevers laat groeien. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring op het gebied van dienstverlening aan klanten en bureau-efficiency in te zetten om Booming naar de volgende fase te brengen.”

Joey Fieggen, Managing Director: “Door de Booming-dienstverlening krijgen de onlinemarketingresultaten van onze klanten een boost. Booming heeft niet voor niets de ambitie het performancebureau te zijn waar bedrijven naartoe gaan als ze denken dat het beter kan of beter moet. Linda gaat ons helpen om die ambitie verder waar te maken.”

www.booming.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.