Marketing Report
Clarity lanceert venture studio Atrium nieuws

Clarity lanceert venture studio Atrium

Communicatiebureau Clarity lanceert Atrium, een venture studio waarmee het bureau investeert in technologieën en dienstverlening. Voormalig durfinvesteerder Luigi Congedo is benoemd tot Innovation Advisor ter ondersteuning van de projectontwikkeling van Atrium. Hij staat daarnaast aan het hoofd van het eerste Atrium-initiatief, het Web3 consultancybureau Epoch Partners.

De wereld transformeert razendsnel, maar wordt ook complexer. Welke kansen bieden blockchain-technologieën zoals Web3 en NFT’s? Hoe ziet de toekomst van marketing en storytelling eruit in de metaverse? Op welke wijze zal AI ons leven veranderen? En hoe zorg je ervoor als communicatiebureau dat je bijblijft met al deze kanalen en technologieën? Door er zelf in te duiken en te investeren.

Het perfecte recept voor producten en diensten

Dit is het idee dat ten grondslag ligt aan Atrium, de venture studio van Clarity. Deze bedrijfstak vergaart inzichten uit het gehele technologiespectrum en mengt deze met kapitaal, tooling en technologie tot het perfecte recept voor producten en diensten.

Sami McCabe, CEO en oprichter van Clarity: "Als communicatiebureau bevinden we ons in het hart van de techsector. Om daar te blijven, moeten we blijven investeren in innovatie. Met Atrium kunnen we onze innovatie in een stroomversnelling brengen. Dat betekent dat we in rap tempo zullen experimenteren met nieuwe producten en diensten, om deze vervolgens uit te bouwen om innovaties en technologieën te ondersteunen waarmee onze klanten de wereld gezonder, duurzamer, rechtvaardiger en welvarender maken."

Het eerste initiatief van Atrium is het consultancybureau Epoch Partners, dat zowel startups als gevestigde bedrijven adviseert over de wereld van Web3. Clarity's eerste Innovation Advisor Luigi Congedo zal dit initiatief leiden vanuit San Francisco.

www.clarity.global

www.epochpartners.xyz

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.