Marketing Report
Docuserie AD PLAY in aanloop naar sport- en entertainmentevenement HIT IT nieuws

Docuserie AD PLAY in aanloop naar sport- en entertainmentevenement HIT IT

In een zesdelige videoserie volgt AD Play grote namen op weg naar de eerste editie van HIT IT. Op Zaterdag 29 oktober wordt dit sport- en entertainmentevenement gehouden in Rotterdam Ahoy, met optredens, dansshows en (kick)bokswedstrijden.

Onder anderen kickboksers Rico Verhoeven en Hesdy Gerges, tv-persoonlijkheid Dan Karaty en voormalig topwielrenner Michael Boogerd betreden de ring voor duels en worden in de videoserie gevolgd. Ook Denise Kielholtz en Laura Pileri nemen het tegen elkaar op. Op AD Play zijn vanaf nu de eerste twee van de in totaal zes afleveringen te zien.

Aflevering 1: Rico Verhoeven

In de videoserie staat elke aflevering iemand anders centraal. In de eerste aflevering vertelt Rico Verhoeven over hoe zijn levensdroom uitkwam toen hij negen jaar geleden wereldkampioen werd. Ook zien we hem op de set van zijn eerste speelfilm. Dan vertelt hij over HIT IT, het event waarvan hij mede de organisator van is.

Rico Verhoeven: "HIT IT wordt te gek. We hebben zoiets nog niet gezien in Nederland. Je hebt altijd sport óf entertainment. In Amerika zie je dat veel meer. NBA-wedstrijden, de Superbowl. Dan zijn het serieuze wedstrijden, waar de spanning even vanaf gehaald wordt door artiesten en optredens. Dat hopen we ook te creëren met HIT IT."

In de overige afleveringen zijn Hesdy Gerges, Dan Karaty, Michael Boogerd en Creative Director Timor Steffens te zien. 

AD is mediapartner van HIT IT en daarom kunnen lezers verschillende prijzen winnen. Zo maken ze kans om als gast van Rico Verhoeven aanwezig te zijn, met bijbehorende backstage-toegang. Ook is er tijdens het event een livestream op www.ad.nl, waar alle gevechten te volgen zijn. 

HIT IT

Onder anderen Kris Kross Amsterdam, Sam Ryder (UK) en Emma Heesters treden op tijdens HIT IT. De presentatie van het event is in handen van Jandino Asporaat en zangeres Elize. Radio-dj Gerard Ekdom is Ring Speaker.

De docuserie HIT IT is te zien op www.ad.nl/play en bij de aangesloten regionale dagbladen.

www.ad.nl

www.dpgmediagroup.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.