Erland Galjaard vertrekt bij Talpa Network

Erland Galjaard vertrekt bij Talpa Network

Erland Galjaard, adviseur bij Talpa TV, heeft besloten zijn contract te beëindigen om zich volledig te kunnen wijden aan andere projecten als zelfstandig ondernemer. Talpa Network dankt Erland voor zijn niet aflatende inzet, heeft begrip voor zijn beslissing en wenst hem alle succes met zijn ondernemerschap.

Parttime adviseur

Erland Galjaard: “Ruim vier jaar geleden koos ik ervoor om als parttime adviseur aan het werk te gaan voor Talpa Network. Het met een team helpen bouwen aan de zenders, creëren van eigen formats en merken, was niet alleen een geweldige nieuwe uitdaging en enorm leuk, maar bleek ook arbeidsintensiever dan vooraf ingeschat. De afgesproken drie dagen werden er al snel vijf of soms zelfs meer. Logisch ook, want er was en is werk aan de winkel. Dat betekende wel dat er weinig tijd over was voor de andere projecten die ik naast mijn adviesrol bij Talpa Network de afgelopen jaren heb opgezet, onder andere in de muziek, events en het onderzoeken van nieuwe startups. Nu de fusie niet doorgaat zal het werk er niet minder om worden en geloof ik dat nu het moment is aangebroken om meer aandacht en tijd te gaan besteden aan die projecten waar ik óók veel plezier aan beleef, en me meer als zelfstandig ondernemer/adviseur te ontwikkelen. Ik ben dankbaar voor de tijd bij Talpa Network en de samenwerking met het team, de directie en producenten.” 

John de Mol: “Er zijn weinig mensen in ons vakgebied die het bouwen van een uitzendschema zo beheersen als hij. Ik begrijp zijn wens om te ondernemen als geen ander. Wil hij zo’n stap nog een keer maken dan is nu het moment. Ik wens hem daar dan ook veel succes bij.”  

Talpa Network

Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (onder meer SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (onder meer 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Nieuwe Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (onder meer VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

John de Mol is de bedenker van een aantal wereldwijde blockbuster formats, zoals Big Brother, Deal or No Deal en The Voice. Voor laatstgenoemde show ontving hij vier Emmy Awards.

www.talpanetwork.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.