Marketing Report
Festina ontwikkelt video-first platform voor Bandit

Festina ontwikkelt video-first platform voor Bandit

Productiehuis Bandit heeft Festina gekozen als partner voor volledige doorvertaling van hun merk en creatieve werk naar een digitaal platform.

Bandit produceert van alles; van film en branded content tot gifs. Video staat centraal in het platform, met daarbij niet alleen het eindresultaat maar ook de behind-the-scenes.

De opdracht aan creative agency Festina: Vertaal ons eigentijdse merk door naar een digitale omgeving waar onze merkwaarden, werk en creativiteit van afspat. Festina heeft een trackrecord in funky en eigentijds design opgebouwd waar altijd buiten de geijkte paden wordt gedacht. Dit is te zien in het resultaat voor Bandit: een design in het teken van video, waarbij titels en tekst verdwijnen achter deze video-first aanpak.

Jochem van Berne, algemeen directeur van Festina: "Bandit staat als hoogstaande creatieve productiepartner op het gebied van video dicht bij ons en heeft ons met deze opdracht de kans gegeven om op een simpele en toch unieke manier te laten zien waarom digital zo belangrijk is. Dit hebben wij gedaan door een online platform te ontwikkelen dat tegelijkertijd een merkstatement is."

www.bandit.amsterdam 
www.festina.amsterdam 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.