Marketing Report
Gardeners werkt voor Fat Forest en de Koekfabriek

Gardeners werkt voor Fat Forest en de Koekfabriek

Gardeners heeft er twee klanten bij. Fat Forest is een start-up in natuurlijke huidverzorgingsproducten en vroeg Gardeners om awareness te genereren voor de crowdfundingscampagne. En scale-up De Koekfabriek, die ambachtelijke en de meest sociale koekjes van Nederland maakt, heeft voor Gardeners gekozen om meer naamsbekendheid te genereren middels pr.

Fat Forest is een startup op het gebied van natuurlijke huidverzorgingsproducten gemaakt van pure ingrediënten uit het regenwoud in Borneo, Indonesië. Dus niet van palmolie, maar van de Illipe-noot. Fat Forest wil namelijk ontbossing tegengaan door waarde te creëren voor de lokale bevolking, met behoud van het bestaande ecosysteem. Zo kun je zeggen dat het vet van de noot – die wild harvested is - letterlijk het regenwoud vet houdt. Aan Gardeners de vraag om een campagne te ontwikkelen voor de crowdfunding van de eerste producten.

Voor de Koekfabriek, die is opgericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van een plek in de maatschappij, gaat Gardeners een campagne ontwikkelen die naamsbekendheid creërt voor het merk.

www.fatforest.com
www.dekoekfabriek.com
www.gardeners.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.