Marketing Report
Heineken titelsponsor Formule 1 in Zandvoort

Heineken titelsponsor Formule 1 in Zandvoort

Heineken sponsort de Formule 1 die na 35 jaar terugkeert naar Nederland onder de naam Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Vanaf 2020 worden er weer races op topniveau verreden op het circuit van Zandvoort.

Heineken Internationaal is al enige seizoenen Global Beer Partner van de Formule 1 en wordt in 2020 ook de exclusieve naamgever van de Nederlandse Grand Prix.

Chase Carey, CEO Formula One Management: “In de afgelopen jaren hebben we een heropleving van de belangstelling voor de Formule 1 in Nederland gezien, voornamelijk dankzij de enthousiaste ondersteuning van de getalenteerde Max Verstappen, zoals te zien aan de oranje zee op zoveel races. Ongetwijfeld zal dit volgend jaar de overheersende kleur in de tribune van Zandvoort zijn. "

Hans Erik Tuijt, Director Global Heineken Sponsorships bij Heineken International: “Het mag geen verrassing zijn dat de thuiswedstrijd in Zandvoort voor Heineken extra speciaal is. Binnen het Formule 1-partnership heeft verantwoorde alcoholconsumptie een prominente plek. Heineken zal de race inzetten om haar When You Drink Never Drive-boodschap verder uit te dragen. In dit licht zal op de boarding Heineken 0.0 te zien zijn.”

Talpa Network is mediapartner

Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: “We zijn heel blij voor de vele fans van de Formule 1 en van Max Verstappen dat dit – mede dankzij oer-Hollands ondernemerschap – is gelukt. Talpa Network is een trotse partner van Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Wij willen eraan bijdragen dat zoveel mogelijk Nederlanders kunnen genieten van de Formule 1 in Zandvoort, de meesterlijke prestaties van de teams en natuurlijk in het bijzonder Max Verstappen.”

Andere partners zijn onder meer Pon en CM.com, dat als Conversational Commerce-partner de ticketverkoop gaat verzorgen. Daarnaast zal CM.com de betalingen op het evenement afhandelen. Jumbo blijft Max Verstappen sponsoren.

www.formula1.com
www.heineken.nl
www.talpanetwork.com
www.pon.com
www.cm.com
www.jumbo.com

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.