Marketing Report
Josje Zwinkels Managing Director Digital Center of Excellence Dentsu Aegis Network Nederland

Josje Zwinkels Managing Director Digital Center of Excellence Dentsu Aegis Network Nederland

Josje Zwinkels is per begin oktober benoemd tot Managing Director van de Digital CoE (Center of Excellence) van Dentsu Aegis Network Nederland. Zij zal samen met Roderiek van Alphen, Christian de Smit en Rutger de Jong leiding geven aan de digital unit die op dit moment uit 50 specialisten bestaat. Binnen de CoE worden ook de programmatic activiteiten van Amnet uitgevoerd. 

Josje Zwinkels werkt sinds mei 2016 bij Dentsu Aegis Network en was in de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de programmatic operatie van Microsoft in EMEA. Naast haar rol als MD zal zij zich focussen op data en technologie.

Josje Zwinkels: "In de afgelopen drie jaar heb ik binnen Dentsu met veel plezier gewerkt aan de professionalisering van programmatic buyingprocessen voor global klanten als Microsoft. Het is mijn doelstelling om ook de komende jaren voorop te lopen in de digitale mediastrategie en inkoop voor klanten van Dentsu en onze rol in de markt als innovatieve speler verder uit te bouwen."

Julius Minnaar, CEO van Dentsu Aegis Network: "De Digital CoE heeft voor onze klanten een zeer grote meerwaarde als het gaat om digital buying op wereldwijde schaal vanuit Amsterdam. Ik kijk met veel vertrouwen naar de continuering van dit succes onder leiding van Zwinkels."

www.dentsuaegisnetwork.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.