Jumbo Golf retail partner 100ste KLM Open

Jumbo Golf retail partner 100ste KLM Open

Jumbo Golf is dit jaar retailpartner van het KLM Open golftoernooi. De honderdste editie van het KLM Open vindt plaats van 12 tot en met 15 september 2019 op golfbaan The International in Amsterdam.
 
Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf: "Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking met het KLM Open. Waar kun je tenslotte beter enthousiaste golfers ontmoeten dan tijdens dit succesvolle toernooi. We hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt die we mede te danken hebben aan strategische samenwerkingen die we zijn aangegaan met verschillende partijen die golf en de promotie daarvan een warm hart toedragen. Dat wij daar nu het KLM Open aan kunnen toevoegen, is een hele mooie stap."
 
Daan Slooter, Toernooidirecteur KLM Open: "Wij streven ernaar elke bezoeker van het KLM Open het allerbeste van golf te bieden. Met Jumbo Golf hebben wij een passende partij gevonden die het meest gevarieerde aanbod heeft op het gebied van golfartikelen.”
 
Het KLM Open is een van de bestbezochte toernooien van de European Tour met 45.000 toeschouwers over vier toernooidagen. Bezoekers van het KLM Open kunnen zich in 2019 verheugen op de komst van wereldsterren zoals Sergio Garcia, Patrick Reed, Matt Wallace, Lee Westwood, Thomas Pieters en Joost Luiten.

www.jumbogolfwereld.nl
www.klmopen.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.