Marketing Report
Jumbo opent 600e winkel in Vught

Jumbo opent 600e winkel in Vught

Jumbo opent op 24 oktober de 600e supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan Moleneindplein 109 in Vught. De huidige medewerkers van de winkel blijven voor de vaste klanten het vertrouwde gezicht.

Naast het gebruikelijke aanbod van Jumbo is er ook plaats ingeruimd voor de favoriete producten van EMTÉ klanten. Jumbo viert deze mijlpaal met haar klanten en verwelkomt de inwoners van Vught en omgeving vanaf 9:00 uur op woensdag 24 oktober.

Op 24 maart 1983 werd in Den Bosch de eerste Jumbo winkel geopend. Het familiebedrijf heeft in de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Door de overname van Super de Boer in 2009, C1000 in 2012 en een deel van EMTÉ in 2018, groeide Jumbo uit tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo: "De opening van alweer onze 600e winkel is iets om trots op te zijn. Ik zie dit als het resultaat van het werk dat we elke dag bij Jumbo met álle collega’s verrichten: steeds weer de klantverwachtingen overtreffen. Zo slagen we erin om van onze klanten échte fans te maken. Door onze groei zijn steeds meer mensen in staat om kennis te maken met onze unieke formule die de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service combineert.”

Tijdens de opening ontvangen de eerste 600 klanten een bos bloemen. Ook krijgt elke 600e klant zijn of haar boodschappen gratis van Jumbo. Daarnaast krijgen alle klanten die voor een bedrag van ten minste 25 euro boodschappen doen een appeltaart, geldig tot en met 28 oktober. De winkel aan Moleneindplein 109 sloot op zaterdag 6 oktober tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 24 oktober verder te gaan als Jumbo supermarkt. In de tussentijd kunnen klanten tot en met zaterdag 20 oktober terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Klanten bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij hun vertrouwde locatie. Ook zijn bij het Pick Up Point Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Walter van Vroenhoven, filiaalmanager: "We zijn van groen naar Jumbo-geel gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1300 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met ons hele winkelteam in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de vertrouwde én nieuwe klanten te verwelkomen in deze mooie, nieuwe Jumbo winkel."

www.jumbo.com
www.emte.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.