Marketing Report
JUNCTION, in2media en Friks bundelen krachten vanaf 2019

JUNCTION, in2media en Friks bundelen krachten vanaf 2019

Per 1 januari 2019 gaan JUNCTION Creative Group, in2media en Friks Web & Marketing samen verder onder de naam JUNCTION Creative & Digital Agency. Met de integratie spelen de drie bedrijven in op de toenemende vraag naar communicatie-oplossingen waarin creativiteit, media en technologie elkaar versterken.

Kansen

Herwig Smits, co-CEO van JUNCTION Creative Group: “We zijn erg enthousiast over de nieuwe organisatie. We vormen straks een team van zeventig talentvolle professionals die samen tot nog sterker creatief werk zullen komen, van elkaar zullen leren en onze klanten zullen inspireren.”

Jochem van der Schoot, eigenaar van Friks Web & Marketing: “Er is geen overlap in onze specialisaties, we vullen elkaar echt op alle fronten aan. We hebben straks een enorme schat aan kennis in huis op het gebied van creativiteit, media en technologie en kunnen onze klanten daardoor op elk vlak adviseren.”

Patrick van Erven, mede-eigenaar van in2media:  “We hebben veel gemeen. In de kern draait het bij ons allemaal om te begrijpen wat mensen beweegt, de juiste media te kiezen om ze te bereiken en content te maken om ze te raken. Nu het tempo waarin veranderingen plaatsvinden blijft stijgen door technologische ontwikkelingen en het gebruik van data, is er niet alleen een sterke visie en strategie nodig, maar moet je als bureau ook 24/7 aanwezig zijn met instant creativity op alle relevante (online) media. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze combinatie van bureaus op al die gebieden kunnen excelleren.”

Jong talent

Dat de organisatie door de integratie erg aantrekkelijk wordt voor jong talent, is een belangrijke motivatie geweest voor alle drie de bureaus.

Sander Renkema, co-CEO van JUNCTION Creative Group: “We hebben gezamenlijk een dynamisch team, met mensen die strategisch, creatief of technisch uitblinken. Daarin zal meer ruimte ontstaan voor ontwikkeling van medewerkers én ontstaat ruimte voor nieuw talent. We streven er niet alleen naar om met z’n allen het allerbeste werk te maken en het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers, we willen ook de leukste werkgever zijn!”

Leeuwarden, Groningen en Amsterdam

Ook ChannelUp en Pack Positive vallen onder de huidige JUNCTION Creative Group en zijn onderdeel van de integratie. Het nieuwe JUNCTION Creative & Digital Agency zal zich begin 2019 vestigen aan de Wiardaplantage 1 in Leeuwarden. Daarnaast blijven de nevenvestigingen in Amsterdam en Groningen bestaan.

www.junction.nl
www.in2media.com
www.friks.nl 

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.