LVB breidt team uit met vijf medewerkers

LVB breidt team uit met vijf medewerkers

In de afgelopen periode zijn vijf mensen in dienst genomen door LVB. Tessa van de Peut, Jeanette van Laar, Carolien Smit, Nena Urbach en Rozemarijn Bruinink zijn gestart binnen verschillende teams van het Amersfoortse bureau

Aart Lensink, algemeen directeur van LVB: “Bij Club LVB kijken we altijd vooruit en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Jonge, talentvolle mensen die ons verder kunnen helpen. Dat is met deze vijf toppers weer gelukt en daar zijn we superblij mee. We groeien dit jaar op veel fronten en investeren volop. Onder andere in creatief talent. We waren en zijn een creatief bureau, maar willen de lat altijd hoger leggen. Met de komst van vijf creatieve, talentvolle mensen hebben we onze klanten weer veel fris talent te bieden.”

Tessa van de Peut studeerde dit jaar af aan het Grafisch Lyceum Utrecht en liep stage bij Lovebrand Designers. Nu start ze binnen dit team als junior designer.

Jeanette van Laar werkte als contentspecialist bij de Sociale Verzekeringsbank. Nu versterkt ze LVB als redacteur bij team Brand Publishing, waarbij ze zich met name bezighoudt voor klant UWV.

Carolien Smit was grafisch ontwerper bij designbureau Kommotiv . Sinds kort is ze designer bij team Lovebrand Designers.

Nena Urbach start na haar opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht als producer in team Video.

Rozemarijn Bruinink werkte als social en contentspecialist bij onder andere Wemessage en OrangeTalent. Per september 2021 versterkt ze het team pr & Social als adviseur. 

www.lvb.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.