Marketing Report
[MarketingReport Radio] Jos Frijters (MarketResponse) over datagedreven marketing podcast

[MarketingReport Radio] Jos Frijters (MarketResponse) over datagedreven marketing

Jos Frijters is CMO en CCO bij MarketResponse. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we hem over de overname van Reputations door MarketResponse en de kracht van datagedreven marketing. 

Jos Frijters: "Je ziet in de markt steeds meer concentratie of schaalvergroting: platforms die verschillende marketing- en communicatiediensten aanbieden met een team van specialisten. Dus anders dan het oude, klassieke full-service bureau, zijn dit samenwerkende teams die onder één "hoed" diensten aanbieden. Grote bedrijven willen liever met één goede partij zaken doen dan met allemaal kleinere niche bureau's. Die ontwikkeling zagen wij en daarom waren wij ook geïnteresseerd in een overname. Bij MarketResponse nemen we los van marketingdiensten, zoals executie, strategie, creatie en concept, ook juist het onderzoekscomponent mee. Wij hebben de grootste consumentendatabase van Nederland. Dus we hoeven dat niet in te kopen en kunnen vanaf de voorkant al datadriven werken. Dat is waarom wij met recht kunnen zeggen dat wij als geen ander datagedreven kunnen werken."

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 17 mei 2023 terug:

www.marketresponse.nl

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.