Mediahuis Connect: centraal loket voor adverteerders Mediahuis Groep

Mediahuis Connect: centraal loket voor adverteerders Mediahuis Groep

Mediahuis lanceert Mediahuis Connect; een mediacombinatie van De Telegraaf en alle onder de Mediahuis Groep vallende Nederlandse regionale merken. Hiermee biedt Mediahuis adverteerders het gemak om in een keer, via één centraal loket, de verbinding te maken met heel Nederland.

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis Connect adverteerders het grootste bereik door heel het land en recht in de regio. Mediahuis Connect bereikt dagelijks 5,2 miljoen mensen via print en online.

Slaven Mandic, directeur Advertising Mediahuis: “Wij geloven in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Afgelopen jaar heeft nog maar eens bewezen hoe belangrijk onze maatschappelijke rol is.”

Mediahuis Connect maakt het mogelijk om in een keer in contact te komen met heel Nederland. De Telegraaf heeft als enig landelijk dagblad een écht landelijke dekking. In combinatie met de dominantie van de regionale merken binnen hun verspreidingsgebied, biedt Mediahuis Connect een oplossing voor adverteerders om hun boodschap impactvol onder de aandacht te brengen van vele doelgroepen.

www.mediahuis.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.