Marketing Report
Michael Theebe keert terug bij Mediaxplain* als Operations Director

Michael Theebe keert terug bij Mediaxplain* als Operations Director

Mediaxplain* breidt uit met de komst van Michael Theebe in de rol van Operations Director. Theebe richt zich in deze functie op het verder optimaliseren van de integratie van de verschillende diensten binnen Mediaxplain*.

Michael Theebe maakte begin april 2019 de terugkeer van klant- naar bureauzijde, waar hij voorheen verantwoordelijk was als Senior Brand Manager bij Maxxium Nederland. Voor zijn tijd bij Maxxium heeft hij ruim 7 jaar bij Mediaxplain* gewerkt als Account Director.

Michael Theebe, Operations Director bij Mediaxplain*: "Ik verwacht dat Mediaxplain* nog steeds bestaat uit hetzelfde DNA met een unieke positionering in de markt, maar het is sinds mijn vertrek natuurlijk wel doorgegroeid. In mijn nieuwe rol als Operations Director wil ik er aan bijdragen dat Mediaxplain* zijn unieke karakter en de reeds gemaakte groei kan behouden en tevens een volgende stap kan maken in zijn ontwikkeling."

Naast een breed medianetwerk en kennis vanuit zijn tijd bij Mediaxplain*, zal zijn ervaring aan klantzijde bij Maxxium - op het gebied van merkenbouwen en commercialiteit - een mooie toevoeging zijn voor Mediaxplain*.
 
Michael Theebe: "In onze adviserende rol richting onze klanten is het van groot belang dat we de klantzijde nog beter begrijpen en meer te weten komen over alle aspecten die invloed hebben op de groei van een merk."

www.mediaxplain.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief