Marketing Report
MSC kiest Intracto voor bewustwordingscampagne

MSC kiest Intracto voor bewustwordingscampagne

MSC staat voor het Marine Stewardship Council-keurmerk, de organisatie die garant staat voor duurzame visvangst. MSC wil als organisatie het debat rond de overbevissing op tonijn aanzwengelen en rekent voor de online- en offlinecampagne in Nederland op het creatieve team van Intracto.

MSC koos Intracto als partner om de kennis rond de problematiek van overbevissing te verhogen. Elementair in de aanpak is dat ze geïnteresseerden en geëngageerden in het verhaal betrokken. Via verschillende platformen (YouTube, Facebook, Google Display Netwerk, Instagram) proberen ze gericht een community uit te bouwen op basis van kijkgedrag, kliks, reacties op social en te onderhouden met verdere boodschappen.

Ook een debat op 4 juni 2019 in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam werd gepromoot naar de doelgroep van geëngageerde mensen. De onlinepromotie hiervoor werd aangevuld met een abribus- en horecacampagne in het Amsterdamse straatbeeld.

MSC bereikte via de verschillende platformen meer dan 1.000.000 Nederlanders en door de gerichte advertising haalden sommige boodschappen tot 9 procent CTR.

www.intracto.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.