Marketing Report
Ogury opent kantoor in Nederland

Ogury opent kantoor in Nederland

Ogury opent een kantoor in Amsterdam. Het is de 23ste vestiging van het bureau, dat actief is op het gebied van privacy en data binnen mobile marketing. Ernst Dirkzwager is aangesteld als Managing Director Benelux. Het Amsterdamse team bestaat uit vier medewerkers.

Eerder was Ernst Dirkzwager verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van Unruly. Daarvóór heeft Dirkzwager meerdere functies in de digitale sector bekleed, onder meer bij Radio 538 en Exponential. In totaal werken bij Ogury meer dan 400 mensen in 10 landen en 22 kantoren over de hele wereld, waaronder het VK, Frankrijk, Spanje, Duitsland, de Verenigde Staten en Mexico.

Wereldwijd staat het Franse Ogury vooral bekend om zijn marketing engine. Deze technologie stelt merken en uitgevers in staat om te werken binnen een mobiele omgeving die volledig voldoet aan gegevensbeschermings- en privacywetgeving zoals GDPR in Europa en CCPA in de VS. Tegelijkertijd geeft de techniek consumenten controle over hun mobiele data en de keuze welke data ze met wie willen delen.

Naast het opbouwen van nieuwe partnerships met lokale adverteerders en uitgeverijen zal het Amsterdamse kantoor een strategische rol spelen in de samenwerking met bestaande Ogury-klanten die ook in Nederland actief zijn

Ernst Dirkzwager: “Ik ben blij deel dat ik deel uit mag maken van de verdere expansie van Ogury. Het succes van het bedrijf in landen zoals Frankrijk en Duitsland, die zeer veeleisend zijn op het gebied van gegevensbescherming, is duidelijk een inspiratie voor veel Nederlandse merken en uitgevers geweest, waardoor we enthousiast worden ontvangen.”

Raphael Rodier, Chief Revenue Officer International van Ogury: “Met de toenemende bezorgdheid om privacy in Nederland geloven wij dat onze GDPR-compliant technologie goed zal worden ontvangen door lokale klanten. Onze techniek, gecombineerd met de 15 jaar ervaring van Ernst in de ad-techindustrie en zijn diepgaande kennis van digitale marketing in Europa zullen ervoor zorgen dat we ook in de Benelux succesvol zullen zijn.”

www.ogury.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief