Marketing Report
Pathé Schiedam opent X-Cube-locatie nieuws

Pathé Schiedam opent X-Cube-locatie

Na de recente opening van de eerste X-Cube locaties bij Pathé Zwolle en Pathé Nijmegen, komt de interactieve escape experience nu ook naar Pathé Schiedam. X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen.

X-Cube

De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met een touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een geluidssysteem. In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door onder andere Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder. X-Cube heeft al 20 vestigingen in Nederland en twee in België. 

Bram van den Broek, Director New Business Pathé: "Pathé vindt het belangrijk om een mooi uitje te bieden voor alle generaties en daarom blijven we altijd innoveren. Zo hebben we sinds 2021 al met veel succes Go!Gaming locaties toegevoegd aan vijf Pathé bioscopen. Daarnaast zijn er bij steeds meer van onze bioscopen ook andere entertainment, leisure en horecagelegenheden te vinden. Ideaal om samen tijd te spenderen of het bioscoopbezoek te verlengen. X-Cube zijn ervaringen die perfect passen bij Pathé, waar bezoekers samen met vrienden of familie iets bijzonders beleven. Zo kunnen zij nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit."

Gerben van Leeuwen, Co-Founder X-Cube: "We zijn ontzettend trots om Pathé als locatie te hebben voor de X-Cube. In de bioscopen kunnen veel bezoekers onze experience gaan ervaren en de beleving van X-Cube met de grote haarscherpe touchscreens past perfect bij de premium filmervaring van Pathé. We kijken ontzettend uit naar de komende X-Cube locaties in de bioscopen."

www.pathe.nl/xcube

www.pathe.nl

Lees ook:

Pathé en Transavia starten pilot met actueel filmaanbod tijdens vlucht

14-11-2023 | 10:38:00
Transavia-reizigers kunnen op hun eigen apparaat kijken naar een door Pathé samengesteld filmaanbod

Jean Mineur Mediavision bioscoopreclameseminar 2023

19-10-2023 | 17:49:00
Op 3 oktober 2023 organiseerde Jean Mineur Mediavision in het Koninklijk Theater Tuschinski het bioscoopreclameseminar 2023. Marketing Report was aanwezig

Pathé introduceert loyaltyprogramma Club Pathé

25-09-2023 | 17:28:00
Met een vernieuwde naam en visuele identiteit biedt Pathé een gratis loyaliteitsprogramma dat één plek biedt voor bezoekers om hun tickets te kopen

[Box Office] Retribution binnen in de top 10 | Week 39

25-09-2023 | 15:56:00
De actie-thriller Retribution was afgelopen weekend het meest populair

[Box Office] Romantisch After Everything aan kop | Week 38

18-09-2023 | 11:43:02
Het nieuwe deel in de After-reeks van romantische films trok afgelopen weekend de meeste mensen naar de bioscopen. Het publiek kan niet wachten hoe het verdergaat met Hardin en Tessa. Zal de liefde overwinnen of komen ze opnieuw allerlei obstakels tegen op het pad naar geluk?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.