Marketing Report
Peter de Harder maakt speelfilm over influcencermarketing

Peter de Harder maakt speelfilm over influcencermarketing

Youtuber, filmer en influencer Peter de Harder heeft zijn eigen filmproductiebedrijf gelanceerd: Third Universe. Hij werkt aan zijn eerste speelfilm, die Influencer gaat heten. Deze komt in 2020 uit.

Peter de Harder werkte sinds 2010 samen met zijn goede vriend en zakenpartner Kelvin Boerma. Ze richtten samen onder meer het YouTube-kanaal Cinemates op. De twee maakten in juni 2019 bekend afzonderlijk verder te gaan.

Volgens Peter De Harder leunt de Nederlandse filmwereld teveel op steeds weer dezelfde gezichten en kom je er niet zonder de juiste connecties. Met Third Universe maakt De Harder zich hard voor onbekend jong talent, en streeft hij naar een video/film landschap waarin er constant kansen worden gecreëerd om creatieve ideeën van onbekend talent te doen slagen.

Influencer gaat over de wereld van social media. Veel jonge mensen willen zelf influencer worden, maar wat is de waarheid achter dat ogenschijnlijke leven vol glamour en roem? De film wordt een feelgooddrama gebaseerd op waargebeurde verhalen.      

Omdat standpunt te illustreren wil de filmmaker iedereen met talent en ambitie een kans geven om binnen de filmwereld te kunnen werken. Via de website van Third Universe houdt hij een grote open auditie.

Foto: Jean Renzen

www.thirduniverse.studio
Cinemates

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.