Plutosport kiest voor Joe Public; eerste inhaakcampagne: We can come an end

Plutosport kiest voor Joe Public; eerste inhaakcampagne: We can come an end

Plutosport.nl heeft na een uitgebreide bureau-oriëntatie gekozen voor Joe Public. Het prijswinnende reclamebureau wordt verantwoordelijk voor de positionering en merkidentiteit van Nederlands grootste webshop op het gebied van sport en lifestyle.

Naar verwachting gaat begin februari de eerste tv-campagne live, maar nu al haakte het bureau in op de commotie rondom de One Love-aanvoerdersband en de uitspraak van bondscoach Van Gaal: “We can come an end.”

Antoine Houtsma, creatief directeur en founder van Joe Public: “Louis van Gaal staat al jaren bekend om zijn opmerkelijke uitspraken in steenkolenengels. Nadat hij in een van de eerste persconferenties van dit WK de We can come an end-opmerking plaatste, konden we niet anders dan hier slim op inhaken. En doordat Plutosport als geen ander in staat is om snel te schakelen en leveren, hadden we samen binnen no-time de We can come an end-kledingcollectie en een below-the-linecampagne live staan. Later hebben we de collectie uitgebreid met een “Together we can come an end-versie”. Opbrengst van de inclusieve collectie gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wilian Hulshof, brand director bij Plutosport: “De eerste gesprekken over de positionering en strategie verliepen al heel prettig, maar dat we binnen zo’n korte periode deze inhaakcampagne hebben gelanceerd, is voor ons de bevestiging dat we het juiste bureau hebben gekozen. De kledingcollectie en campagne staan nu een aantal dagen live en er wordt al flink besteld.”

www.joepublic.nl

www.plutosport.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.