Marketing Report
Scoupy selecteert Just Another Media Company als campagnebureau

Scoupy selecteert Just Another Media Company als campagnebureau

De grootste cashback-app van Nederland Scoupy heeft Just Another Media Company geselecteerd als campagnebureau. De eerste Pak Scoupy Erbij-campagnevideo vormt de aftrap van een grotere campagne.

De Scoupy-app heeft in Nederland ruim 1,3 miljoen gebruikers; de campagne richt zich op een bredere en jongere shopperdoelgroep. In de campagne spelen onder anderen de influencers Ta-Joela (Joël Muaka Ngimbi), René Watzema, Farja Farvardin van FawrynotSawry en Kallie Steiner een prominente rol.Valentijn Bras, CEO van Scoupy: “De nieuwe generatie vormt een belangrijke doelgroep voor de toekomstplannen van Scoupy. Vandaar onze keuze voor Just Another. Ze hebben ons overtuigd met hun ideeën voor de eerste campagne en de hoofdrolspelers die goed aansluiten bij de jongere doelgroep. De Scoupy-app is vooral bekend geworden in het supermarktdomein, met cashback op de boodschappen. Afgelopen jaar kwam daar cashback bij webshops bij en komend jaar gaan we steeds meer winkels aansluiten. Dit maakt de Scoupy-app steeds relevanter voor een breder en dus ook jonger publiek.”

Michel Palmen, Agency Director van Just Another Media Company: “We zijn ontzettend trots dat we het vertrouwen hebben gekregen om als agency voor Scoupy aan de slag te gaan. De briefing om de Scoupy-app relevant te maken voor de jongere generatie shoppers, is ons op het lijf geschreven. De propositie heeft zich met 1,3 miljoen actieve gebruikers al lang bewezen voor shoppers. Nu is het tijd om ook de jongere doelgroep in aanraking te laten komen met Scoupy. Pak Scoupy Erbij is een always-on content marketingcampagne die we de komende maanden uitrollen over Just Another Network en de eigen media van Scoupy.”

De campagne wordt de komende zes maanden uitgerold op de kanalen uit de stal van Just Another: Rumag, Parra TV, Axed en VK Mag.

Credits
Bureau: Just Another Media Company | Creatie: Just Another Media Company | Productiemaatschappij: Hot Pepper | Creative Director: Robert de Graauw | Verantwoordelijk bij Scoupy: Myrthe van den Elshout

www.justanothermediacompany.com
www.scoupy.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.