Sebastiaan Spaan aangesteld als Head of People bij Natwerk

Sebastiaan Spaan aangesteld als Head of People bij Natwerk

Sebastiaan Spaan is per januari 2022 aangesteld als Head of People. Hij was hiervoor actief als organisatiepsycholoog, adviseur en assesment psycholoog. 

Bij het reclamebureau Natwerk zal hij zich bezighouden met de wensen en behoeften van de medewerkers alsmede het vergroten van de effectiviteit van de samenwerking en het persoonlijk leiderschap. En dit om het talent te verstevigen. Er werken inmiddels ruim 35 medewerkers.

Sebastiaan Spaan: “Een goed op elkaar ingespeeld team, dat weet wat het kan, kan uitdagingen het hoofd bieden. Het plan is om de professionaliteit en leiderschap in elke laag van de organisatie te vergroten, om zo de groeiambitie van de organisatie te bewerkstelligen.”  

Natwerk benadrukt dat het altijd de focus heeft gehad op talentontwikkeling. In 2014 samen met het toenmalige Achtung!, Dawn en Sue Uncommon als recalem-traineeship.

Ook is Natwerk-eigenaar/CEO Reinier Steures mede-oprichter van RA*W, het platform voor jong talent. RA*W is ruim 10 jaar geleden ontstaan omdat hij vond dat er bureaus weinig deden aan ontwikkeling van jongeren. 

Reinier Steures: “Vaak worden dergelijke functies pas bekleed bij bedrijven met een veel grotere personeelsomvang. Door het toevoegen van Sebastiaan aan het Natwerk-team laten we zien hoe belangrijk en waardevol Natwerk-medewerkers zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we, als nooit tevoren, het verschil kunnen maken en door kunnen groeien ”

Natwerk is een niet normaal effectief reclamebureau dat marktstrategieën levert en door vertaalt naar spraakmakende oplossingen. Wij beïnvloeden daarmee de kern van het probleem. Op basis van een gerichte oplossing voor dat probleem, bieden we een oplossing waar de doelgroep niet over uitgepraat raakt. Niet normaal zijn, daar zetten we mensen die normaal uit staan voor reclame weer mee aan. Denk aan producten, activaties, slimme tools en communicatieconcepten waar de consument wél op zit te wachten. Niet normaal effectief noemen we dat, op zowel brand- als salesniveau.

www.natwerk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.