Marketing Report
Suzanne van Ham is Head of Operations bij Burst

Suzanne van Ham is Head of Operations bij Burst

Per oktober is Suzanne van Ham begonnen als Head of Operations bij digital agency Burst. Als Head of Operations is Van Ham verantwoordelijk voor het verder klaarstomen van de gehele operatie om de verdere groei van Burst te versnellen.

Suzanne van Ham heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan op dit gebied in haar voorgaande rollen bij zowel Heineken International als RTL Nederland. In haar carrière heeft zij altijd gewerkt in het digitale landschap op het snijvlak tussen business en techniek, zonder hierbij het team uit het oog te verliezen. Dit heeft ze zowel aan klant- als bureauzijde gedaan. Altijd rekening houdend met het aanwezige talent.

Suzanne van Ham, Head of Operations bij Burst: "Ik ken Burst al heel lang, waarin ik in diverse rollen heel prettig met ze heb samengewerkt. Zowel qua mens als op inhoud voel ik een enorme klik. Het Burst managementteam ken ik persoonlijk goed, en ik heb enorm veel zin om dit team te versterken. Mijn kracht ligt in het zorgdragen voor een strakke operatie met duidelijke rollen en afspraken waarin teams floreren. Burst is een bureau met veel jong talent, waar ik graag mee aan de slag ga om het beste in ze naar boven te halen."

Hans Maltha, CEO bij Burst: "Wij zijn blij dat we met Suzanne van Ham ons managementteam nog verder versterken. Met de komst van Patrick Boom als CCO eerder dit jaar hebben we een sterk team staan om onze ambitieuze groeiplannen verder te realiseren. Suzanne heeft een bewezen trackrecord in het neerzetten van ijzersterke operaties voor grote organisaties, zonder het team en de mens hierbij uit het oog te verliezen. We kijken ernaar uit om met haar de volgende stappen te zetten."

www.burst-digital.com

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.