[Vacatures] Talpa Network zoekt een Mediamanager

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Mediamanager

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Mediamanager

Haal jij energie uit het uit de brand helpen van mensen en schrik jij niet van een deadline? Wil jij die rots in de branding zijn en staat dienstverlening bij jou hoog in het vaandel? Dan is de functie Mediamanager bij Talpa TV Productions wellicht iets voor jou! Binnen Talpa TV Productions wordt dagelijks bijna vijf uur live tv vanuit onze twee nieuwsstudio’s in Hilversum gemaakt. Ook worden er bijdragen geleverd aan andere (dagelijkse) tv-programma’s zoals Vandaag Inside, HLF8 en de vier radiozenders van Talpa.

Als Mediamanager opereer je als alleskunner binnen Talpa TV Productions. Je gaat meewerken aan dagelijkse tv-programma’s als Hart van Nederland, Shownieuws, HLF8 en Vandaag Inside en hebt intensief contact met interne opdrachtgevers. Daarnaast heb je ook te maken met externe contacten; je verkoopt en levert beeldmateriaal van alle Talpa zenders (SBS6, NET5, Veronica) aan externe partijen. Verder houd je je bezig met het beheren, uitbreiden en beschrijven van het beeldarchief dat inmiddels meer dan 250.000 clips bevat.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zoeken iemand die?

  • Een relevante opleiding in de richting Media, Informatie en Communicatie heeft gedaan.
  • Affiniteit heeft met beeld en videobewerking (bij voorkeur Avid) of bereid is dit te leren;
  • Zelfstandig, sociaal en flexibel is;
  • Een teamplayer is en nauwkeurig werkt;
  • Een brede en algemene interesse heeft in dagelijks nieuws en entertainment;
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit heeft, want soms werk je ook ’s avonds;
  • Energie haalt uit het vinden van shots die een item of programma compleet maken.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Mediamanager? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur via onderstaande knop jouw CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team. We hanteren twee gespreksrondes. Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Mail dan naar jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.