Marketing Report
[Vacatures] ACE zoekt een Media Consultant - IM Lounge vacatures

[Vacatures] ACE zoekt een Media Consultant - IM Lounge

 ACE is per direct op zoek naar een:

Media Consultant - IM Lounge

Mensen betere keuzes helpen maken, daar worden wij warm van. Bij IM Lounge werk je nauw samen met onze klanten en creatieve partners om een positieve impact maken. Ga jij bijdragen aan onze missie om 1 miljard mensen positief met elkaar in aanraking te brengen? Lees dan snel door!

Functieomschrijving

Als Media Consultant ben je in ons mediabureau het eerste aanspreekpunt voor klanten en hiermee ook een van de gezichten van IM Lounge. Jij hebt passie voor marketing en je bent iemand die graag samen met onze klant wil bouwen aan meetbare media resultaten. Dit doe je samen met het team van business en strategie collega’s en campagne managers.

Basis is jouw relevante ervaring met (digitale) marketingcommunicatie, bovendien zijn data / insights voor jou dagelijkse kost. Jij volgt de marktontwikkelingen op de voet, stelt de juiste vragen aan de klant om hun business te begrijpen en je beantwoordt de behoefte achter de klantvraag. Op basis van alle insights uit de markt en over de doelgroep, helpen we onze klanten de beste beslissingen te laten nemen over hun merk en marketing efforts. En daarnaast heb je het commerciële inzicht om in jouw portfolio een gezonde groei te laten realiseren.

Dagelijks stuur je de (junior) campagne managers aan om als team de beste resultaten voor de klanten te behalen. We dagen elkaar uit, maar staan ook open voor feedback. Eerlijk en fair.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige en uitdagende functie; portfolio van zeer diverse klanten
 • Een marktconform salaris o.b.v. jouw ervaring
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een inclusieve werkplek
 • In ons gloednieuwe kantoor samen met 200+ ACE collega’s
 • Thuiswerken mogelijk in overleg
 • Alle benodigde middelen om je werk goed uit te voeren

 

Wanneer passen wij bij elkaar?

 • Je wil een positieve impact maken op anderen
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digital, data en technologie
 • Je hebt min. 2 jaar relevante werkervaring m.b.t (digital) media-advies bij een digitaal-, marketing en/of mediabureau of aan adverteerderszijde
 • Je beschikt HBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent min. 4 dagen per week beschikbaar
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels

 

Over IM Lounge

Binnen IM Lounge zijn wij continu bezig met het verbinden van merken en consumenten. Instagram, TikTok, Televisie of in de bus, wij connecten op het juiste moment op de juiste plek. Altijd met focus op het business doel van onze klant.

Wij zijn open en eerlijk en we werken het liefst echt als team samen met klant en creatief bureau. Hierin zijn we flexibel zodat we zo snel en effectief mogelijk in kunnen spelen op de (veranderende) (markt-)omstandigheden. Dit doen we onder andere voor VanMoof, Apenkooi, KWF en Aldi.

In ons team is het allereerst belangrijk dat jij passie hebt voor en kennis hebt over media, maar bovenal positieve energie krijgt van je werk. Dat zien wij als voorwaarde voor een succesvol resultaat! En het liefst zonder al te veel politiek om juist de focus op datgene te houden waar het om gaat: de inhoudelijke media strategie en uitvoering.

Als onderdeel van ACE zijn wij altijd hongerig en blijven we onszelf uitdagen en ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is dan ook iets waar we samen continu aan werken. Begin deze zomer verhuizen we naar ons nieuwe workspace in de Houthavens in Amsterdam, samen met een groot deel van onze ACE collega’s. 

Soliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier!

www.thisisace.nl
www.imlounge.nl

Lees ook:

Content Marketing Awards 2023 | BRONS B2C - Born05 - SNS: Future Money Talks

01-12-2023 | 09:23:00
SNS Future Money Talks komt op voor de (financiële) belangen van de nieuwe, jonge doelgroep van SNS die vooruit wil in het leven

Content Marketing Awards 2023 | GOUD B2C - Dentsu Benelux: Albert Heijn's Expeditie Oceaan

29-11-2023 | 16:22:00
Met de podcast 'Expeditie Oceaan' laat Albert Heijn kinderen (4-12 jaar) op een verrassende manier kennis maken met de oceaan. De populaire bioloog Freek Vonk neemt kinderen vanuit het bewaaralbum mee op zijn ontdekkingsreis naar 16 verschillende ecosystemen. Luisteraars horen 8D-audio-experiences, waarbij ze omringd worden door allerlei spannende natuurgeluiden. Nooit eerder werd een campagne op zo'n manier verrijkt. De podcast heeft alle verwachtingen overtroffen door het engagement van de campagne substantieel vergroten

[Vacatures] Label A zoekt een Business Development Director

27-11-2023 | 07:42:00
Label A is per direct op zoek naar een Development Director

[Marketing Report Radio] Jhelisa Panfred (HERC): De Belofte 2023

24-11-2023 | 12:30:00
Jhelisa Panfred is Strategist bij HERC. Te gast bij Marketing Report op New Business Radio spreken we haar over het winnen van de titel De Belofte 2023 en haar drijfveren.

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Creative Director

20-11-2023 | 15:29:00
Blauw Gras is per direct op zoek naar een Creative Director 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.