[Vacatures] ACT.agency zoekt een Stagiair

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Stagiair

ACT.agency is per direct op zoek naar een:

Stagiair - Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek bij reclamebureau ACT,agency? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar creatieve en gemotiveerde stagiairs die ons team willen versterken. Bij ons krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in de wereld van reclame, marketing en social media.

Taken

Als stagiair bij ACT,agency krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan verschillende projecten voor onze klanten. Je ondersteunt ons team bij het ontwikkelen van creatieve concepten en het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten. Hierbij kun je denken aan het opstellen van social media posts, het schrijven van pakkende teksten en het visueel uitwerken van midellen voor campagnes.

Vereisten

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en creatieve stagiairs die ons team willen versterken. Wij zoeken iemand die:

 • Een relevante opleiding volgt, bijvoorbeeld in de richting van communicatie, marketing en/of media
 • Affiniteit heeft met de wereld van reclame, marketing en social media
 • Zelfstandig kan werken, maar ook goed in teamverband functioneert
 • Communicatief sterk is en een goede beheersing heeft van de Nederlandse en eventueel Engelse taal
 • Woonachtig is in randstad

 

Benefits

Bij ons krijg je als stagiair de mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten en jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, krijgt een begeleider en werkt met een enthousiast team. Daarnaast bieden wij:

 • Een stagevergoeding van €300 euro per maand
 • Goede begeleiding en feedback
 • Een gezellige en informele werksfeer
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf (is al meerdere keren gebeurt)
 • Gratis lunch met je collega's
 • Optioneel een MacBook Pro om je werk te kunnen doen

 

Over ACT.agency

Als ACTagency bieden we als een van de weinige, onafhankelijke bureaus van Nederland, een model voor advertising en content samen. In plaats van dat adverteerders een mix van bureaus moeten zoeken om een geïntegreerde campagne te ontwikkelen, vinden ze bij ACTagency alles in één huis. Onze werkwijze noemen we ACT.vertising en deze kenmerkt zich door de ervaring van een reclamebureau te mixen met de mentaliteit van een always-on contentbureau. Daarmee zorgen we voor een effectief, relevant en consistent merkverhaal over alle kanalen. Wij werken elke dag vol trots voor T-Mobile, LG Benelux, Lassie, Wereld Ouders, BaByliss, Tele2, Beter Bed, Denon en Nationale-Nederlanden.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in een uitdagende stageplek bij ons reclamebureau in Amsterdam? Solliciteer hier en upload jouw CV en een overtuigende motivatiebrief. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

www.act.agency

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.